CLIO 3 - neznan ropot
- Blaz - coupe
- Kraj: Dolenjska- Dvor
CLIO 3 - neznan ropot
Pozdravljeni!
Od mame clio 3 letnik 2006 ima čuden ropot v zadnjem delu vozila.
Pogledal sem komplet prtljažnik, rezervno gumo, izpuh, pasove, tablico, razšraufal platiko od zadnje havbe prtljažnika,...
Ropot pa je še vedno navzoč
Zvok je nekaj takega kakor da bi kak manjši vijak premetavalo po kovini in se ne pojavlja v enakih intevalih, pač pa naključno in pogosto.
Skratka, ta ropot je kar moteč. Ni pa tako važno ali se pelješ hitro, počasi, levo, desno, makadam, asfalt.
Vem, da je težko vprašanje. Toda mogoče je pa že imel kdo tak primer, če ne mi pa vsaj možne variante in vaša ugibanja napište, da bom še kaj pogledal.
lp!
Od mame clio 3 letnik 2006 ima čuden ropot v zadnjem delu vozila.
Pogledal sem komplet prtljažnik, rezervno gumo, izpuh, pasove, tablico, razšraufal platiko od zadnje havbe prtljažnika,...
Ropot pa je še vedno navzoč
Zvok je nekaj takega kakor da bi kak manjši vijak premetavalo po kovini in se ne pojavlja v enakih intevalih, pač pa naključno in pogosto.
Skratka, ta ropot je kar moteč. Ni pa tako važno ali se pelješ hitro, počasi, levo, desno, makadam, asfalt.
Vem, da je težko vprašanje. Toda mogoče je pa že imel kdo tak primer, če ne mi pa vsaj možne variante in vaša ugibanja napište, da bom še kaj pogledal.
lp!
S tem da poberi rezervno kolo in tepih stran. Če ma 5 vratni model potem preveri še zadnja vrata levo in desno. Lahko da je kak vijak notri (se zgodi pri montaži samo načeloma tak avto ne zapusti tovarne). Če je pa avto še v garanciji pa naj iščejo hrup tisti kateri so ti ga prodali.Pancho napisal/-a:Mama naj te zapelje en krog, ti pa sedi tam zadaj in pozorno poslušaj ter poskusi čim bolj natančno locirati od kod prihaja hrup. To bi bil prvi korak, če tega še nisi storil.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
- Blaz - coupe
-
TluAneR<---
- Blaz - coupe