Traffic 1.9 dci ugasne sam od sebe.

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
gusti

Traffic 1.9 dci ugasne sam od sebe.

Odgovor Napisal/-a gusti »

LP vsem!
Imamo traffica letnik 2004, 60.000km, 1.9dci 80KM. 14 dni nazaj smo šli domov iz dopusta (tudi skozi hujši naliv) in je nato ugasnil sam od sebe, prižgala se ni nobena opozorilna lučka in nič. Po eni uri masiranja je končno vžgal in privlekli smo se do bosch servisa v gomilskem. Tam so neki popravljali računalnik in menjali neko inštalacijo. Avto je šel normalno 1 teden, zdaj pa spet ugaša sam od sebe.

A se je kaj podobnega komu že zgodilo in kaj bi lahko bilo narobe?
Če ima kdo kak nasvet na plano z njim.
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Ugaša med prostim tekom ali tudi med vožnjo?
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
gusti

Ugasne kr med vožnjo.
gusti

anybody?

Danes sem ga malo testiral in gre v prostem teku zelo neenakomerno, ga hoče kr zmanjkat pol se pa malo zaganja, da bi ostal pri življenju in spet malo normalno dela.
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

če se je to zgodilo ob nalivu in se dogaja od takrat naprej, probaj kontakte, še posebej kar gre iz razdelilne na svečke spucat, spucaj kontakte od računalnika in senzorjev, probaj, ne košta te, ampak pri sodelavcu je blo isto na bmw-ju, vem da ni povezave, vwendar močni nalivi radi zmotijo dost elektronike...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Kakor sem jaz razumel je vprašanje zastavljeno za diesel. Nekje vam je potegnilo vodo ( skozi čistilec zraka, konektorji na LMM.............. )

V koliko imate možnost vozilo priklopite na tester, da vam pokaže pot, kje začeti čistiti.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Traffic1

Odgovor Napisal/-a Traffic1 »

Imam 1,9 dizla in mi je 2 krat ko sem ga peljal v avtomatsko pralnico takoj po pranju začel cukati motor, še posebaj pri mestni vožnji, ko sem šel na AC je bilo pa uredu. Pa vedno mi je po tem pranju kazala lučka za ogrevanje dizla
Naslednji dan vse ok. Zgleda da med pranjem pride voda nekam kamor ne bi smela. Ob močnih deževnih nalivih se mi to še ni zgodilo
Odgovori