blue tornado napisal/-a:Aha,meni ga je samo enkrat(homol za vzmeti)pa ga ne bo NIKOLI VEC NOBEN KRETEN,KI DELA NA LPP-JU!!!Notri se je vsedel stari,ki je imel sigurno 130 kg,se zapeljal cez kanal in na valjcke za zavore in mi je skoraj karter vtrgal,ko je avto dol udaril!!! Drugic sem ga pa lepo sam....
KAk ne se pravi ti lahko oni tam avto lomi ce hoce se nasloni na zadni spoljer ga odtrga pomotoma pol ti spredni odbijac zlomi ker je levi ...... in nazadnje si si sam kriv in ti oni nekrijejo skode ?????? Kje je tu logika
blue tornado napisal/-a:Aha,meni ga je samo enkrat(homol za vzmeti)pa ga ne bo NIKOLI VEC NOBEN KRETEN,KI DELA NA LPP-JU!!!Notri se je vsedel stari,ki je imel sigurno 130 kg,se zapeljal cez kanal in na valjcke za zavore in mi je skoraj karter vtrgal,ko je avto dol udaril!!! Drugic sem ga pa lepo sam....
evo. enak problem mam jaz. k pridem k njim - vcas zarad homolomo pa zdej zarad tehnicnih (jih kar tam delam), sem ekstra prijazna in vedno milo prosim, naj lepo zapelje cez. uni valarji so tudi meni precej srce lomeci za avto...
in, zaenkrat so tudi bili uvidevni in pazl na avto kot da bi bil njihov. ceprav bi lahko bili taki do vseh avtov, ne glede na lastnika/lastnico
Do sedaj mojega zenejo po tisti stezi, kot da se izzivljajo nad avtom...je res, da ni se spuscen, vendar avto je vseeno moj!!!
To bi moral vsak voznik sam vozit, uni pa naj samo govorijo, kaj je treba...
Pri meni je se z sprednjim spojlerjem na valcnih cisto vedno nasedo.Pizdo ej,pa zravn gledas,kak se ti celi odbijac pol napihne(se dobro da nena vtrga).No razen nazadnje-ko sem mu rekel naj ga lepo pocasi na valcne zapelje
Ja...saj greta...ampak toliko bolj se tudi nagibata v ovinke...
Ej, najraje bi svojega v offroada spremenil...ne bi imel tezav z valji, z lezecimi policaji, z nasimi cestami, vsepovsod gre cez.....hmmm
Sej ideja ni slaba.. pravo nasprotje od sedanjih trendov.. torej nov trend:) Pa se kot pravis, komot bi se peljal.. cez vsako lukno.. pa ce bi kje odletel v jarek.. saltas rikverc pa gremo dalje
Zadnjič spremenil birkoff, dne 21 Okt 2004, 18:38, skupaj popravljeno 1 krat.
to si pa narobe slisu...Maky(uporabnik na forumu avtomobilizem-A4) ima airride sistem(na zrak in ne na hidravliko) pa ga je kostalo vec ko pa 500kosov...Hidravlika je drazja
Najhujs je k mas vse papirje, pa ne mors zapelat na valarje..
Pol so pa se kapsi tuki, k te obravnavajo k da bi bil kriminalc, ce mas en al pa dva spojlarja na avtu...Kam gre ta svet