Vozila izlocili iz prometa

Homologacije, zakoni, predpisi
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

blue tornado napisal/-a:Aha,meni ga je samo enkrat(homol za vzmeti)pa ga ne bo NIKOLI VEC NOBEN KRETEN,KI DELA NA LPP-JU!!!Notri se je vsedel stari,ki je imel sigurno 130 kg,se zapeljal cez kanal in na valjcke za zavore in mi je skoraj karter vtrgal,ko je avto dol udaril!!! :evil: :evil: :evil: Drugic sem ga pa lepo sam.... :P
Pa to te srce boli ka tam delajo z avti kreteni.. :x :mad:
Slika
BadBoy

Odgovor Napisal/-a BadBoy »

BoneS napisal/-a:
BadBoy napisal/-a:In skodo krijejo pol oni ????
Ne.
:x

KAk ne se pravi ti lahko oni tam avto lomi ce hoce se nasloni na zadni spoljer ga odtrga pomotoma pol ti spredni odbijac zlomi ker je levi ...... in nazadnje si si sam kriv in ti oni nekrijejo skode ?????? :shock: :shock: :shock: :shock: Kje je tu logika
Qwerty

Odgovor Napisal/-a Qwerty »

blue tornado napisal/-a:Aha,meni ga je samo enkrat(homol za vzmeti)pa ga ne bo NIKOLI VEC NOBEN KRETEN,KI DELA NA LPP-JU!!!Notri se je vsedel stari,ki je imel sigurno 130 kg,se zapeljal cez kanal in na valjcke za zavore in mi je skoraj karter vtrgal,ko je avto dol udaril!!! :evil: :evil: :evil: Drugic sem ga pa lepo sam.... :P
evo. enak problem mam jaz. k pridem k njim - vcas zarad homolomo pa zdej zarad tehnicnih (jih kar tam delam), sem ekstra prijazna in vedno milo prosim, naj lepo zapelje cez. uni valarji so tudi meni precej srce lomeci za avto... :(

in, zaenkrat so tudi bili uvidevni in pazl na avto kot da bi bil njihov. :) ceprav bi lahko bili taki do vseh avtov, ne glede na lastnika/lastnico
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Se strinjam!

Do sedaj mojega zenejo po tisti stezi, kot da se izzivljajo nad avtom...je res, da ni se spuscen, vendar avto je vseeno moj!!!
To bi moral vsak voznik sam vozit, uni pa naj samo govorijo, kaj je treba...
Slika
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

Cakejte malo.. iz tega, kar sem do sedaj prebral je razvidno, da imajo oni vso pravico na avtu bilo kaj poskodovat ne da bi za to odgovarjali??!
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Pri meni je se z sprednjim spojlerjem na valcnih cisto vedno nasedo.Pizdo ej,pa zravn gledas,kak se ti celi odbijac pol napihne(se dobro da nena vtrga).No razen nazadnje-ko sem mu rekel naj ga lepo pocasi na valcne zapelje
Slika
Uporabniški avatar
birkoff

Ves kak pravijo.. ce avto ne gre tam cez tiste valeke, pol ni avto :lol: :lol:
Ane Bojci, najini 19ki greta komot prek :lol: :lol:
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

birkoff napisal/-a:Ves kak pravijo.. ce avto ne gre tam cez tiste valeke, pol ni avto :lol: :lol:
Ane Bojci, najini 19ki greta komot prek :lol: :lol:
Bojci ja--> on itaq misli v prihodnost terenca ven naredit.. :wink: probaj se z traktrojem prek pelat-gre brez problema :lol: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Ja...saj greta...ampak toliko bolj se tudi nagibata v ovinke...
Ej, najraje bi svojega v offroada spremenil...ne bi imel tezav z valji, z lezecimi policaji, z nasimi cestami, vsepovsod gre cez.....hmmm :roll:

:wink:
Slika
Uporabniški avatar
birkoff

Sej ideja ni slaba.. pravo nasprotje od sedanjih trendov.. torej nov trend:) Pa se kot pravis, komot bi se peljal.. cez vsako lukno.. pa ce bi kje odletel v jarek.. saltas rikverc pa gremo dalje :D
Zadnjič spremenil birkoff, dne 21 Okt 2004, 18:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
birkoff

Bojci napisal/-a:Ja...saj greta...ampak toliko bolj se tudi nagibata v ovinke...
Odvisno.. eni majo spojlerje samo do tal.. to jim nic ne pomaga v ovinkih.. razen resketanja poliestra niso nic na boljsem od naju :)

Sicer pa je moj ze malo znizan :)
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Jah decki.. dajti si vgradit tisti motorcek za gor pa za dol pri amortizerjih, kot se da videt v kakem filmu.. baje zadeva nestane dosti :wink:
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

to si pa narobe slisu...Maky(uporabnik na forumu avtomobilizem-A4) ima airride sistem(na zrak in ne na hidravliko) pa ga je kostalo vec ko pa 500kosov...Hidravlika je drazja
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

Najhujs je k mas vse papirje, pa ne mors zapelat na valarje.. :mad:
Pol so pa se kapsi tuki, k te obravnavajo k da bi bil kriminalc, ce mas en al pa dva spojlarja na avtu...Kam gre ta svet :roll:
Odgovori