200? Renault Scenic 3
Figo napisal/-a:Pri nam je isto mnenje padlo in pride kmaluclio open napisal/-a:Ucer sm biu u enmu; punca rekla, da ga bova mela, js se pa cist strinjam. Avto je super!slike mu delajo krivico; ni najlepsi avto, me je pa vsecen, predvsem not. Idealen avtomobil za 4 ali 5 clansko druzino.
Hvala enako

Jz ne vem o kasnih otrocih on sanjaoorosh napisal/-a:zadnjic si reku, da ne bosta mela otrok, zdaj sta pa sedela v novem scenicu, pa sta se hitro premislila- renault, vec kot samo avto.clio open napisal/-a:Am... midva ga pa se ne bova melak bojo otroc
Non omne quod nitet aurum est
aha, je dal hlace dola zdej pa k... zato ni prisu na meet ucerajoorosh napisal/-a:zadnjic si reku, da ne bosta mela otrok, zdaj sta pa sedela v novem scenicu, pa sta se hitro premislila- renault, vec kot samo avto.clio open napisal/-a:Am... midva ga pa se ne bova melak bojo otroc
drugace pa je tudi meni usec ta senik, sm vidu enga italjanskega in je kr za pogledat

事実は拳ではない!
Tudi meni je grand različica všeč, bolj kot navadna. Navadn zgleda nekako škatlasto. Razlike v ceni pa tudi ni pretirane. Sem ga imel dva dni na poskusu. Imel sem različico 1.6 16V. Sprva sem mislil, da ko bom vključil klimo, da bo avto pospeševal tako ubijalsko kot clio 1.2 16V, vendar sem se zmotil. Kritika leti edino na preglednost zadaj. Drugače pa edini renaultov avto, ki mi je do sedaj všeč. In sem se pred meseci zaklel, da si ne kupim več renaulta. No sedaj si ga bom pa spet kupil. Upam, da bom imel več sreče kot pri Cliotu.
NOVI RENAULT SCENIC JE OSVOJIL PRIZNANJE ZLATI VOLAN 2009, ZELO ZAŽELENO EVROPSKO ODLIKOVANJE
5. 11. 2009
Novi Renault Scenic je prejel priznanje Zlati volan 2009 v skupini enoprostorskih vozil. To prestižno nagrado podeljuje nemški časopis "Bild am Sonntag", poleg katerega sodelujejo tudi bralci revije AutoBILD ter drugih podobnih evropskih revij iz 25 držav. Nagrado je prevzel g. Patrick Pelata, generalni in izvršni direktor skupine Renault, v sredo, 4. novembra.
Nepreklicna zmaga za Novi Renault Scenic: enoprostorec je osvojil slavno priznanje "Zlati volan" s 30,6 % glasov. Glasovalo je vsega skupaj 250.000 bralcev iz 25 evropskih držav.
vir http://www.renault.si/o-nas/zanimivosti ... /index.jsp
5. 11. 2009
Novi Renault Scenic je prejel priznanje Zlati volan 2009 v skupini enoprostorskih vozil. To prestižno nagrado podeljuje nemški časopis "Bild am Sonntag", poleg katerega sodelujejo tudi bralci revije AutoBILD ter drugih podobnih evropskih revij iz 25 držav. Nagrado je prevzel g. Patrick Pelata, generalni in izvršni direktor skupine Renault, v sredo, 4. novembra.
Nepreklicna zmaga za Novi Renault Scenic: enoprostorec je osvojil slavno priznanje "Zlati volan" s 30,6 % glasov. Glasovalo je vsega skupaj 250.000 bralcev iz 25 evropskih držav.
vir http://www.renault.si/o-nas/zanimivosti ... /index.jsp