dolzina vijakov

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

dolzina vijakov

Odgovor Napisal/-a kripo »

Kupujem varnostne vijake za alu feltne za Grand Scenica .. Mi lahko kdo pove mere oziroma karakteristike vijakov, da ne bom napacnih kupil .. saj vem, da lahko enega odvijem pa premerim, ampak .. ce obstaja lazji nacin, zakaj pa ne 8)
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ce ne bos dal nobenih distancnikov potem das varnostne vijake obicne k so za renoja... to tam reces k kupujes ... ce bos dajal pa distancnike potem bos pa tezje doibl podaljsane varnostne vijake...

pa uzem take k jih nima vsak ... k ma ze vsak tadrug eno in isto kapco in pol je isti smorn a mas varnostnga al pa ne...

js sm mev dva kompleta razlicnih gor :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
kripo

Bom dal McGard gor .. v SLO jih se ne prodajajo, pa jih bom prek spleta iz Nemcije kupil ..

koliko sirina/debelina/karkolize?

Ne vem zakaj je odvisno, ce ima feltna 5 lukenj??!! :?: :?:

Gledal ene sravfe, pa pise, da je za Renault s petimi luknjami :?
Uporabniški avatar
kripo

Od vsega mi pa ni jasno, da niti na renault servisih ne vedo o merah vijakov :!: :?: :roll:

Pisda, pa kak servis je to, da ne ve, kaksne vijake imajo avti, ki jih popravljajo?! Svasta.

Ne bo druge, kot da te navadne ven vzamem in jih zmerim ..
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

mislim da bo to najlazje in najhitreje. je pa zanimivo da si se raje peljal na servis vprasat kot pa vzel en srauf vun pa ga zmero. :D
Slika
Uporabniški avatar
kripo

hihi

Nekateri lazje prodajo avto, pa kupijo novega, ko jim pregori zarnica, kot pa da bi jo zamenjali ..

Uganes, kam spadam jaz? :oops: :wink:

Ampak mi pa vseeno ni jasno, no, kako mehaniki tega ne vedo. Prodajajo tudi varnostne vijake. Pa kako za vraga lahko to prodajajo, ce pa ne vedo, za katere avte so?!?
Odgovori