Pozdravljeni!
Mam cliota 1.8 16v in mam problem z kazalcem za bencin. Kak se mi bencin spusti pod polovico (tanka) mi zacne nihat kazalec gor in dol. Se komu svita kaj bi lahko bilo?
STEVEC ZA BENCIN
Re: STEVEC ZA BENCIN
DAMitri napisal/-a:Pozdravljeni!
Mam cliota 1.8 16v in mam problem z kazalcem za bencin. Kak se mi bencin spusti pod polovico (tanka) mi zacne nihat kazalec gor in dol. Se komu svita kaj bi lahko bilo?
Enostavno vzames plovec ven....ga rastavis.....spovijes kontakte (z obcutkom) tako, da se spet lepo nalagajo na uporovno palcko in zadeva spila dalje
Bodte veseli da vam sploh kej dela.Men pr prejsnem cagar sploh delu ni cez cas je pa tud lucka crknla kar sm pa pogruntu sele ko sm brez benza ostou in smo pol skoz vozil po obcutku.Itak ga pa nism doug vozu.
Drgac pa ja,tile cagarji so katastrofa,mam lahk se pou tanka pridm na vijugasto cesto ga mal teram in pade na nulo cez par km ga je pa spet pou.
Drgac pa ja,tile cagarji so katastrofa,mam lahk se pou tanka pridm na vijugasto cesto ga mal teram in pade na nulo cez par km ga je pa spet pou.
Re: STEVEC ZA BENCIN
Hvala ti lisko!lisko napisal/-a:DAMitri napisal/-a:Pozdravljeni!
Mam cliota 1.8 16v in mam problem z kazalcem za bencin. Kak se mi bencin spusti pod polovico (tanka) mi zacne nihat kazalec gor in dol. Se komu svita kaj bi lahko bilo?Verjetno podoben problem kot pri petkah.....plovec ima na sredini eno tako uporovno palcko ( ne vem kako se naj izrazim.....pac palcka na kateri je navita uporovna zica) Po tej palcki pa drsijo kontatki in ti kontakti se s casoma zrahljajo in zgubljajo stik......od tod pa skakanje cajgera za gorivo.
Enostavno vzames plovec ven....ga rastavis.....spovijes kontakte (z obcutkom) tako, da se spet lepo nalagajo na uporovno palcko in zadeva spila dalje
1.8 16V