Twingo 1.2 16v l.01
Twingo 1.2 16v l.01
twingo 12 16v letnik2001
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Re: Twingo 1.2 16v l.01
twingo 1.2 16v letnik2001

fant bi pa rad nasel tele feltne...
Sej po moje kar dobra izbira za twingota, lepo pasejo....

Lep tvingo drugace, z feltnam bo prov hud... Kok pa je spuscen zdj?
Za naslednjic... pojdi na www.shrani.si in tam samo poisces z gumbom brskaj sliko ki jo hoces uploadat, in potem das shrani in odprejo se ti uploadane slike in kopiras link za na forum, ti lepo pise...

fant bi pa rad nasel tele feltne...
Sej po moje kar dobra izbira za twingota, lepo pasejo....

Lep tvingo drugace, z feltnam bo prov hud... Kok pa je spuscen zdj?
Za naslednjic... pojdi na www.shrani.si in tam samo poisces z gumbom brskaj sliko ki jo hoces uploadat, in potem das shrani in odprejo se ti uploadane slike in kopiras link za na forum, ti lepo pise...
Re: Twingo 1.2 16v l.01
znizan je za 4.5 do 5 cm z vzmetmi APEX.
twingo 12-16v
hvala za pomoc pri iskanju platisc za twingota.sem jih ze dobil tako da se samo cakam na premontazo.
twingo 12-16v
vzel sem iste kot jih imas ti na twingotu sedaj pa sem jih dal se barvat v metalik srebrno tako da bodo kot nove.tiste ki se prodajajo na avtonetu pa se bodo se kar prodajale saj noce spustiti cene.jaz sem jih sprobal kar je vidno tudi na slikah vendar pa za taksno ceno bi moral dobiti nove z novimi gumami ne pa stare z starimi gumami .poleg tega so se gume razlicnih profilov.jaz sem za svoje dal 150 evrov zraven pa mi je dal se original vijake za ta platisca.mislim da je to realna cena za ta platisca ceprav se mi zdi da ta platisca najbolj pasejo na twingota.zanima me kdaj bo kaksen zbor twingecov v celjskem delu .lp