MaTe0 napisal/-a:Spredaj zlata ni tolk napacna! Zadaj pa se bom zadrzal
Men tud zlata prou zanimivo izgleda !
Glede rdece pa nevem, ni nujno da je tok napacen izgled, glede na to da je avto rdece barve. Bi blo treba videt vecjo sliko oz. avto v celoti.
Pa eh kake zamere..itak zato sem pokazal, da se vi poveste mnenja svoja ..tak da ni panike da bi kaj zamero...sej mogoce res malo cesko zgleda ja ampak meni je pa vsec taka kombinacija..sej pocasi bo se zacelo kaj luscic pa barva pokat pol pa bom na drug barvo prebarval..
Blind: ja bom pa avto slikal v celoti, pa pokazal kak se vidi..sicer pa se bol malo vidi barva kr so felne bol polne..
Malo da se zopet oglasim ..mam eno vprasanje..zanima me kateri sedezi grejo spredaj v mojega twinga? ..bi sli od cliota 1.8 16V? ..ker ti sedezi kaj so zdaj not so obupni ..
Aha od swifta gti..no jaz bi dal nekaj takega ko nebi rabo nic nosilcev predelovat, samo tega verjetno nebom naso ..kaj pa od kakega novejsega cliota? ..okrog 02 letnik..
Mel sem nekaj casa pa sem nekaj skupaj prckal..doma sem mel en mali prazn star gasilni aparat..nalepke sem potrgal dol, celega sem posmirglal z finim smirgl papirom..pol pa sem ga pobarval..pac nastalo je to:
in pa na mestu..
Pa to sem se tak malo igral samo ..samo je kr lepo prislo..samo bom tud jaz kupo onega rdecega kr s totim si nemorem nic pomagat kr je prazn ne..pac tak za okrasek samo..
Toomy: zadno klop pa zlo poredko premikam..ko avto sesam jo samo potegnem malo gor..drugace pa sem ga s pasekom pripel samo pol pa samo odspilam