Me sam zanima kaj bi to lah blo. Tko dela k je mrzu motor npr. k ga prvic przgem pocakam ksne 2,3 min pol mi pa zacnejo padat obrati. to se ponovi do 10 zaporedno pol pa neha pa je uredu dokler se motor spet ne ohladi???
Me sam zanima kaj bi to lah blo. Tko dela k je mrzu motor npr. k ga prvic przgem pocakam ksne 2,3 min pol mi pa zacnejo padat obrati. to se ponovi do 10 zaporedno pol pa neha pa je uredu dokler se motor spet ne ohladi???
Lp
motor f7r
mene je varovalo za gorivo tak zezalo in mi je noter padalo pa ni blo pretoka benza,ni dobival dovolj goriva in je trokiral
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Hvala moofdi. Sj je biu ze pr thomas customu ali modrem drikacu, pa se je mal igrou s tem sam se kr ni tko kt bi moral bit. tko da ce je meu ze kdo iskusnje s tem, k on se je prvic s tem srecou pa neve natanko kva je, tko da ce je ze kdo to popraulou da mu povem kva je narobe pa da kuj to postiamo
Js mam enak problem. Motorcek za prosti tek sem ze scistil...ne pomaga. Potem sva z urosr-jem ocistila se loputo...ne pomaga. Se vedno laufa na 1500rpm v prostem teku. Naslednji teden menjam se motorcek, potem sporocim ce je kaj boljse.
Sm se pozanimou glede lopute, prau majst da bi pol trokirala tud k je avto ogret tko mi pa sam k je mrzu, preh pau da bi bla sonda, tko da ga bomo prklopl pa bomo vidl kako pa kaj.