R19 16V by BeaM_X
Zdej ce se ne motm ma on od MEGANA 2,0 16V feltne in tud so 16"!!!Aleen napisal/-a:Pohvalno da je spet na cestifeltne bi morale biti 16ke pa bi ble hude
samo bo tudi z tastarimi dobra
![]()
BeaM_X vsaka cast za vse predelave, sm zanima me ce celjusti od 280mm diska pasejo na stari aksenkel al je vse skup zamenjano
It's not only ENDURO, it`s LIFESTYLE!
Naklon je tak, ker je to po "defaultu" na podvozju od Megana 2.0 16v
280 diski oz celjusti pasejo na pesto oz. absenkel od megana 1.6 16v ali pa na peste od megana 2.0 16v ( kar je tudi BeamX naredil)
@BeamX
Je preglasen od DevitoTa a ne. Tko kot je men preglasen od Fabija.
Je bilo dosti tisje ko si imel lonec od BMW-ja gor? A ga je kej dusilo?
280 diski oz celjusti pasejo na pesto oz. absenkel od megana 1.6 16v ali pa na peste od megana 2.0 16v ( kar je tudi BeamX naredil)
@BeamX
Go HARD or Go HOME
Megane 2.0 16V ima ze original -3° naklon? To se mi zdi zelo veliko za serijski avto, kajti taksen naklon (ok, okoli -4°) imajo dirkalni avtomobili prirejeni za pisto, ne pa serijski avto. Serijski avtomobili imajo okoli -1° do -1.5°, kar je naceloma tudi najbolje za daily avto.Dr_S napisal/-a:Naklon je tak, ker je to po "defaultu" na podvozju od Megana 2.0 16v
@BeamX
Kar se tice naklona je vecji kot je serijsko, luknje na amortizerjih so zamaknjene+19tka ima zgoraj amortizerje za 1cm bolj skupaj vpete kot megan.
Kar se tice ali je to primerno za vsakdanjo uporabo, nevem meni se zdi odlicno
(v ovinkih se avto drzi)jest na leto naredim 15k km ce bodo gume zdrzale eno leto sem jaz zadovoljen.
Ne ni mogoce na stare absenkle obesiti 280cm bremze zato sm menjal use komplet od megana.
Danes sm zmontiral nove gume Toyo T1-R na 16tke od megana, ce bo prevec radiral se bodo pa nakloni popravl na 2stopinje negativa., ko bo avtic opran bom pa se malo poslikal.
Pa hvala za pozitivne kritike.
Kar se tice ali je to primerno za vsakdanjo uporabo, nevem meni se zdi odlicno
Ne ni mogoce na stare absenkle obesiti 280cm bremze zato sm menjal use komplet od megana.
Danes sm zmontiral nove gume Toyo T1-R na 16tke od megana, ce bo prevec radiral se bodo pa nakloni popravl na 2stopinje negativa., ko bo avtic opran bom pa se malo poslikal.
Pa hvala za pozitivne kritike.

No dons sem si mal cajta za avto uzel. Zrital se je par malenkosti in nafilal klimo pri sodelovcu. Tko da koncno KLIMA DELA skor no, morm samo se ugotovit zakaj ventilator ne zalavfa, ko klimo vklopis :/ Tko da to rundo je mrz u avtu in ni su plin v nic.
Pa se ene par slikc zgodaj zjutraj, tkole zgleda avto ce 2 meseca ni bil pran, bela je zakon

Pa se umazana rita, ker nimam nastavka zmontiranga ker se nevem kaj z zadnjim loncem narest, na avtocesti je cist preglasen

Pomoje so slikce kr ratale, sej enkrat.
Poslikat morm se avto od spredaj zej k so rumene FDM meglenke montirane
Pa se ene par slikc zgodaj zjutraj, tkole zgleda avto ce 2 meseca ni bil pran, bela je zakon

Pa se umazana rita, ker nimam nastavka zmontiranga ker se nevem kaj z zadnjim loncem narest, na avtocesti je cist preglasen

Pomoje so slikce kr ratale, sej enkrat.
Poslikat morm se avto od spredaj zej k so rumene FDM meglenke montirane

Probaj nabavit un nastavek ki ma dusilc not. Pol ko gres kam dlje ga das not, ce ti pa pase malo glasneje ga pa vzames ven.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG