Mateo: spredaj pridejo od novejsega letnika (steklene) ..zadaj pa tudi od novejsega letnika (je slika zadnjih) ..ja za letos je 14" dovol, glede na nase ceste..za drugo leto pa bomo ze kaj nasli ..drugace pa hvala..
wliy: za fedre sem dal okol 120eur ..nove sem vzel..pac vzel sem jih od apexa, eni jih grajajo drugi ne ..bomo vidli kak se bojo v nadalnje odnesle..
Ja evo danes zjutraj bil na homologaciji..za fedre in felne plus novi kartoncek me je prisla 122.82eur ..ob 8 zjutraj bil narocen..pol pa dobri dve urci in pol pa sem lahko sel dvignit papirje ..zaj pa sam upam da nebo kakega snega ko je napovedan...zdaj pa grem luci sprednje montirat ..
Vceraj zmontiral sprednje luci, pol pa me je prevec zazeblo v prste pa se malo je zacel sneg padat, da bi se zadne zamenjal ..z temi luckami sem malo pomladil avto
Hvala za komentarje...drugace pa ja avto sem s temi luckami malo pomladil..danes sem sel se snop nastavit, da je tak kot treba in lahko recem da svetijo veliko bolse in je vec svetlobe..zdaj cez vikend morem se zadne menjat, pol pa bomo kake slikce nardili ..
Moram pa se manjat zadne bobne (rdece pobarvane ), pobarvat pa moram se tudi sprednje celjusti ..
Ja glede odbijacev pa bojo zaenkrat taki kot so zdaj, sej vem da ne zgledajo lepo ampak vseeno..morem najprej porihtat malo rjo ko je zdaj cez zimo nastala in pa porihtat morem zavore..novi diski, ploscice, zadaj pa nove obloge ..
Komaj cakam meetinga v Slovenj Gradcu, da se malo spoznamo