Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
te slike in kit na njih,po brusenju ni ostalo niti 5% tega kita,kital pa sem zato ker so ble na blatnikih jamice,ki sem jih s kladivom zravnal,posledicno je pocila barva,zato sem pol barvo pofleksal stran,preko ruknil temeljno barvo,jo pobrusil da se je kit prjel potem pa sem sele kitalPiNkZ napisal/-a:raje bi nove kupil... glede na to da se gres dober projekt... avto lenart ce se ne motim sem jih dobil po 40eu oba... no saj vseen amak upam da bo dobro narejeno:D
ce pa dvomis v kvaliteto mojega dela pa mi povej pa lahko prides gledat kako zadeve stojijo in izgledajo po obdelavi. kar javi na PM
Ce bi pa nove kupil bi blo pa boljse narejeno pa se vsega tega casa nebi porabilandrej86 napisal/-a:te slike in kit na njih,po brusenju ni ostalo niti 5% tega kita,kital pa sem zato ker so ble na blatnikih jamice,ki sem jih s kladivom zravnal,posledicno je pocila barva,zato sem pol barvo pofleksal stran,preko ruknil temeljno barvo,jo pobrusil da se je kit prjel potem pa sem sele kitalPiNkZ napisal/-a:raje bi nove kupil... glede na to da se gres dober projekt... avto lenart ce se ne motim sem jih dobil po 40eu oba... no saj vseen amak upam da bo dobro narejeno:D
ce pa dvomis v kvaliteto mojega dela pa mi povej pa lahko prides gledat kako zadeve stojijo in izgledajo po obdelavi. kar javi na PM
dajte no,slo se je samo za par jamic v blatniku vidnih pod kotom na svetlem ne pa za kake resne poskodbe in zaradi tega ne mislim menjavat komplet blatnika,to delajo samo nesposobnezi ki dajo avto nekomu barvat ker se izvijaca ne znajo drzat ne da bi kaj drugega delali.
upadati se se dogajajo,cez kako uro pa pol bom mel odbijace gotove ker sem se odlocil da jih bom naredil v clean.
slike sledijo
upadati se se dogajajo,cez kako uro pa pol bom mel odbijace gotove ker sem se odlocil da jih bom naredil v clean.
slike sledijo
zal ne vem tu po tvojem nicku pa avatarju kdo siPiNkZ napisal/-a:ded pa ves da se hecam... **** nikol ne pozdravis ko te vijim... bos mogu za pir dat:P aja za podaljsek od vr6ke pa idi v avto lenart sem takrat dal 25 eu s popustom...
od veerke podaljsek pa ze mam 3 tedne doma
dans sem glih gledal koliko je ta moja jajca od cliota ozja od enga golfa3
usrano hmmStupo napisal/-a:Pa usrano tudiandrej86 napisal/-a:gladko ko dojenckova rit![]()
![]()
Drugace pa lepo napredujes, komaj cakam da vidim koncni izdelek!Do kdaj pa planiras da bo vse skupaj koncano?
ja na barvanje bo vse pripravljeno jutri kar se tice karoserijskih delov, 18ega je placa takrat pride licar pobarvat vse, moram pa se prej na avtu nekaj stvari postorit; zascitit vezno znotraj in zunaj,leva vrata je treba en jamico zravnat,desn bok je pod letvico malo pokrampan in pleh pozvit,pa streho je treba pobrusit pa v sprickit dat,motorn prostor oprat,razmastit pobrusit in pobarvat mat crno,havbo dokoncat,tako da je dela se in se in se dopust pa mam do 17ega tak da bom zrihtal to lepo in pocasi.
aj jooojjj ,motor se morem zmontirat,sem skoraj pozabil