Na zalost se morem strinjat, lastne izkusnje...Se vec, na dveh razlicnih avtih so mi tezili za stvari, ki so popolnoma originalne.casiop3 napisal/-a:ja ziher, kjer koli po sloveniji si ko te vidijo policaji da mas temne sipe felge spuscen avto takoj te ustavijo ker vidijo priliko da bojo dobli ++e pr placi tk da ... zgorni post je pravlica ki
TEMNA STEKLA in POLICAJI
Če je ravno, ni zabavno.
darkdog24 je lepo povedal .. obstaja vsa zakonska podlaga, da vam stopijo na prste. Z nekim normalnim odnosom se da vse urediti.
Seveda ima pa lahko pa vsak clovek, se posebej pa policist, ki jih ljudje dojemajo, zal, samo kot nekaj negativnega, ne pa tudi pozitivnega, slab dan. Takrat ti pa napise kazen ali pa vzame tablice. Se vedno ni naredil nic narobe.
Fantje, homologirati bo treba, pa bo vsem zadosceno. Varnosti in zakonom, ne pa nam in policistom
Seveda ima pa lahko pa vsak clovek, se posebej pa policist, ki jih ljudje dojemajo, zal, samo kot nekaj negativnega, ne pa tudi pozitivnega, slab dan. Takrat ti pa napise kazen ali pa vzame tablice. Se vedno ni naredil nic narobe.
Fantje, homologirati bo treba, pa bo vsem zadosceno. Varnosti in zakonom, ne pa nam in policistom
Se pravi da kljub vljudnosti, popolni obvezni opremi, 0,0 alkohola ima pravico tezit za original 16" feltne z zimskimi gumami z 8mm profila, z ustreznim hitrostnim indexom, nosilnostjo itd..., se pravi tocno tako kot pise v homologacijskem kartoncku?!? Sorry, samo to je drkanje folka u glavo in zaradi takih stvari imajo vozniki negativno mnenje o mozeh v modrem.kripo napisal/-a:darkdog24 je lepo povedal .. obstaja vsa zakonska podlaga, da vam stopijo na prste. Z nekim normalnim odnosom se da vse urediti.
Pa da ne bo pomote, podpiram cim vec policijskih kontrol na cestah in tudi da se vse predelave vpisejo v homo. kartoncek, samo potem pricakujem tud en normalen in korekten odnos ne pa jebanja v glavo.
Pa zgornji primer ni moja edina slaba izkusnja, je bilo ze par podobnih cvetk (Pa ne samo glede homologacije...) , medtem ko dobre lahko prestejem na prste ene roke, pa se bi ostal kak prst frej.
Če je ravno, ni zabavno.
Ta teden je ustavil tipa, ki ma mojga prejsnega megana. Tezil je zaradi: alu antene(@ spar tuning
) HAHAHA, antene, ki ni homologirana prav polcaj
. Potem mu je sel v nos zgornji temnjeni pas vetrobranskega stekla, na homolo nobeden ni niti vprasal po tem, niti na tehnicnem se se ni nihcte obregnil ob to(tud po zakonu je, kokr je meni znano to dovoljeno).
Najbol smesna stvar pa je bila, da prvi SPOJLER??? ni homologiran, ker v kartoncku pise prvi podaljsek
Najbol smesna stvar pa je bila, da prvi SPOJLER??? ni homologiran, ker v kartoncku pise prvi podaljsek

casiop3 napisal/-a:ja ziher, kjer koli po sloveniji si ko te vidijo policaji da mas temne sipe felge spuscen avto takoj te ustavijo ker vidijo priliko da bojo dobli ++e pr placi tk da ... zgorni post je pravlica ki
To je dezinformacija in cista laz.
Za placilni nalog ne dobis delovne uspesnosti.
Delovno uspesnost dobis ce cel mesec delas konstantno dobro kot ti naroci sef,AMPAK dogaja se to, da najbolj pridni policisti ne dobijo delovne uspesnosti, ki pa je borih 20EUR.
Kolega za 20 eur imam raje cisto lice in vsakemu pogledam v obraz.
Fantje morate vedeti, da vsi zaposleni v policiji niso vljudni. Nekateri so arogantni in polni samega sebe, zato ti ljudje imajo tudi tezave v postopkih.Ljudje so razlicni in nekaterim ocitno modra uniforma stopi v glavo takoj ko jo oblece.
Policist te ima pravico in dolznost kaznovati za stvari ki niso v skladu z zakonom, problem pa se tukaj pojavlja v tem, da nekateri policisti, ki vas zajebavajo na cestah ne poznajo dobro potrebne zakonodaje, zato pa se vam vtikujejo v neke antene ipd. stvari.
Jaz ce za neko stvar nisem siguren ali da nimam pojma o doloceni zadevi, se elegantno umaknem stran in ne kompliciram, zato, da ne spravljam v zadrego sebe in stranke v postopku.
Povedal sem vam lahko samo univerzalni nasvet kako prezivet ko te policist ustavi. Vljudnost, sodelovanje v postopku in rezultat mora biti pozitiven.
Zal je pa tudi dolocen % ko tudi to ne pomaga. Ne vem kaj vam naj drugo odgovorim.
Policist te ima pravico in dolznost kaznovati za stvari ki niso v skladu z zakonom, problem pa se tukaj pojavlja v tem, da nekateri policisti, ki vas zajebavajo na cestah ne poznajo dobro potrebne zakonodaje, zato pa se vam vtikujejo v neke antene ipd. stvari.
Jaz ce za neko stvar nisem siguren ali da nimam pojma o doloceni zadevi, se elegantno umaknem stran in ne kompliciram, zato, da ne spravljam v zadrego sebe in stranke v postopku.
Povedal sem vam lahko samo univerzalni nasvet kako prezivet ko te policist ustavi. Vljudnost, sodelovanje v postopku in rezultat mora biti pozitiven.
Zal je pa tudi dolocen % ko tudi to ne pomaga. Ne vem kaj vam naj drugo odgovorim.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- killah bee
Zdajle v marcu ali aprilu naj bi se spremenil zakon. Ga ze tudi sam nestrpno cakam, saj bi ze moral dati homologirati zadnji del avta
pa raje se malo pocakam in dam potem homologirati cel avto .. ce ga seveda ne prodam prej
..
Dark ..
Policija je dalec od samo represivnega organa! Je pa res, da druzba nanjo gleda kot zgolj to in potem tudi sama to postane .. pa ne sme .. To protect and serve .. From the people, for the people
:a2_policaj Je pa res, da je bila policija prej zgolj represivni organ, mora pa biti vec ..
Dark ..