Ratsiritev zadnjega boka Clio pet vrat

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
Hitmen
Kraj: Novo mesto

Ratsiritev zadnjega boka Clio pet vrat

Odgovor Napisal/-a Hitmen »

Jaz mam kliota rt pet vrat in mislimrazsiriti zadnje boke in to iz 16ventilarja zadnji bok na petvratnega. Bok bom prenesel na vrata mene pa zanima ce je ze kdo to naredil.
Prednji konec sem ze sestavil od 16ventilarja sam se zadnji konec moram razsiriti da bo Clio lep mi pa fali sam se desni bok od 16ventilarja.
Ali je ze kdo se lotil takega projekta in kako.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

na tvojem mestu bi vzel lepo ventilarja oz kupil pa imas mir..
Slika
Uporabniški avatar
Hitmen

86-4PJ napisal/-a:na tvojem mestu bi vzel lepo ventilarja oz kupil pa imas mir..
Vse to je res kaj pa ce si zelis ventilarja s petimi vrati?
E ga pa nimas zato si ga moras sam narediti.
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Meni se recimo dopade te vrste razsiritev za petvratne cliote. 16v boke bos po moje tezko vpasal, da se bodo zadnja vrata lepo odpirala.

Slika
Uporabniški avatar
Hitmen

Nebo pomoje tazga problema bom taprvo zrisal na karton in zrezal v naravni velikosti tok da bo slo bom poslikal ko se bom latil in ko dobim se desni bok
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Pomoje da je izvedljivo, samo bo dosti rezanja in svasanja. Jest bi najprej dobil ves material, potem pa zacel rezat. Prislonis gor nov bok (kar cez vrata) in obrises. potem pa sam flexa pa gasa :P :lol: :D Ah bos ze pogruntov, mislm pa da imas na tujih forumih vec moznosti da najdes kaj podobnega. :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Hitmen

ko bom imel ves materjal to se pravi desni bok.
Pol pa prislonil karton na avto in obrisal ter tako dobil nagrobo dva dela boka en gre na bok en na vrata mislim da nebo tesko dva dni pa bo skup. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Uporabniški avatar
Hitmen

Kiko napisal/-a:Meni se recimo dopade te vrste razsiritev za petvratne cliote. 16v boke bos po moje tezko vpasal, da se bodo zadnja vrata lepo odpirala.

Slika
saj je nekako, sam to je naredit lahko z valckom za deset minut jaz sem se pa odlocu za bolj kompliciran projekt in tut lepse bo zgledal 8) 8) 8) 8) 8)
Odgovori