Symon napisal/-a:Videti je obetaven projekt. Kaj je to za ena barva? Od kaksnega avta in si jo dal namesati in kje?
Ta barva se imenuje PURPLERAIN, to je tista barva katera pod soncno svetlobo spreminja vec barv.....zrihtu mi jo je en kolega k je avtolicar....je pa precej draga zadeva....1l barve stane 300eur z nekaj popusta...
MotoBoy napisal/-a:Ta barva se imenuje PURPLERAIN, to je tista barva katera pod soncno svetlobo spreminja vec barv.....zrihtu mi jo je en kolega k je avtolicar....je pa precej draga zadeva....1l barve stane 300eur z nekaj popusta...
No tole je pa velik leps kot pa modri clio barva je vsekakor huda, zakitani pragi pa obrobe-> je treba pa v zivo vidt s feltnam, tle mi ni potegne tolk... Pod kaj bo pa registriran avto ce smem vprasat? Turbo 5ka al navadna?
Veliko uzitkov pri rihtanju naprej...lep projekt...
houseboy napisal/-a:No tole je pa velik leps kot pa modri clio barva je vsekakor huda, zakitani pragi pa obrobe-> je treba pa v zivo vidt s feltnam, tle mi ni potegne tolk... Pod kaj bo pa registriran avto ce smem vprasat? Turbo 5ka al navadna?
Veliko uzitkov pri rihtanju naprej...lep projekt...
l.p.
Pragi in obrobe so iz pleha in so nasvasni gor niso nic pokitani Kako bo pa registreran bomo pa se vidl (je se neki casa do tja)
obrobe tud men niso usec, drugac pa pohvale za projekt, ce bi vedu da pase od R19 tak fajn armaturka je nebi od megana not tlacu.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Men so pa full dobre obrobe res pohvalno,sicer jest jih ravn nebi mev sm bolj pristaz stock looka,sam zgledajo full usecne, barva je pa itak oh in sploh...