Igla, sem zadovoljen kdaj pa kdaj mi je zal, da ni avto malo mehkejsi, ko ga pa malo bolj pritisnem cez kaksen ovinek, mi ni pa popolnoma nic zal, da je podvozje tako kot je
jz sm se ze 2x registriral, mi izpise ime in geslo na koncu, potem ko se hocem prijavit pa pise da je napacno
No, sedajle sem dal se 1x pozabil sem geslo, pa sem dobil mail s podatki pa pri prijavi napise invalid login or password. sem probal username z VELIKIMI, kakor je tudi na mailu pa je isto...se se komu to dogaja?
jurre napisal/-a:jz sm se ze 2x registriral, mi izpise ime in geslo na koncu, potem ko se hocem prijavit pa pise da je napacno
No, sedajle sem dal se 1x pozabil sem geslo, pa sem dobil mail s podatki pa pri prijavi napise invalid login or password. sem probal username z VELIKIMI, kakor je tudi na mailu pa je isto...se se komu to dogaja?
Jaz sem se registriral kot matej, na mail sem pa dobil podatke, da sem MATEJ3, geslo je pa tako kot sem si ga izbral. Ko se prijavim, je pa vseeno ce vpisem male ali velike crke.
Naceloma bi moralo delovati!
Jah, tudi jaz se se nisem odlocil ali je bilo lepse prej, ali je sedaj.
Ohisje kljuca pa se cakam, sem po pomoti narocil crnega, tako da bom naknadno narocil se rdecega.