bi blo fajn it na kksno takole turo ...ene par avtov pa to se nardi nacrt kje kdaj kje se prespi po katerih cestah...preracunat vse pa bi slo ... js tkoj sam ker se mi tut sanja ne kje pa kdaj pa kako bi mogu kdo organizerat k pozna ceste pa hotele... drgac so res ubijalske fotke
86-4PJ napisal/-a:bi blo fajn it na kksno takole turo ...ene par avtov pa to se nardi nacrt kje kdaj kje se prespi po katerih cestah...preracunat vse pa bi slo ... js tkoj sam ker se mi tut sanja ne kje pa kdaj pa kako bi mogu kdo organizerat k pozna ceste pa hotele... drgac so res ubijalske fotke
ja fajn bi blo it ta nove avte na mal daljsi sprehod pelat ... ko bojo
86-4PJ napisal/-a:bi blo fajn it na kksno takole turo ...ene par avtov pa to se nardi nacrt kje kdaj kje se prespi po katerih cestah...preracunat vse pa bi slo ... js tkoj sam ker se mi tut sanja ne kje pa kdaj pa kako bi mogu kdo organizerat k pozna ceste pa hotele... drgac so res ubijalske fotke
kolega se je ravno vrnil iz te proge ko je sel s camperjem gledat IRC...baje 80 avtov pa zurka na polno.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99