fedre za cliača

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
AWAKE
Kraj: podravje

fedre za cliača

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

Mi lahko kdo svetuje katere fedre za znizat (ca.30mm) dat na cliaca l.02,kje v Mariboru kupit najceneje, kje kvalitetno zmontirajo in kje optiko dobro nastavijo?? seveda cim bol kakovostno za cim majn dnara :) Aja pa sorry ce je kdo to ze pisal, sem novi tu gor 8)
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

jaz ravno zdaj fedre kupujem, in sicer iz avstrije, tu v slo se mi zdijo malo predragi, pri nas te ziher stanejo 35-40k sit ali pa vec, razen ce ti jih kdo bolj pocen zrihta. Montaza-lahk si jih sam zamenjas tud. :wink: pa pol enga poznanega serviserja prosis naj ti napise izjavo o strokovni montazi :D
Aja mam pa cliota l.2001.
RENAULT CLIO
AWAKE

ico: mi lahko das naslov al pa kaj??

legionar: zal mi to ne koristi,kr niti niam orodja niti znanja... Kje pa v avstriji jih bos nabavo,pa za kolko dnara??
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

pri RDO Centru na teznu poglej ..meni so jih tam nardili noter pa optiko nastavli pa niso bli predragi ..
pa reces da si student pa to pa ziher se kaki popust dobis .. meni so vedno kaj dali se ..
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

ja, v rdo-ju dobis apexe (-45mm), optiko in homologacijo za 50k (vse oni porihtajo)
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

AWAKE kaki avto pa mas?
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
AWAKE

pro2c: sem bil danes v rdo-ju, pa res pride tolko ja, majo pa 40 mm apexe. Hmm to mi je malo prevec znizano.Bi mel najrajsi tam 30 do 35mm, kr clio je tak nizki spredaj da pol v vsaki malo vecji lukni nasedem...

ZOIS: mam cliota 1.5 dci l.02 (65km)

Sem pa bil danes pri kseli v hocah pa mi bo jutri povedo kolko pridejo eibachi kateri,pri katerih mi je reko da ze zraven dobim homologacijo.No bom vido jutri, da nebo cena ki astronomska :shock:
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

eibachi so drazji in kvalitetnejsi...mislim da ok 60k samo za fedre

btw: 40mm niti ni tako nizko kot mislis
SanSan

Odgovor Napisal/-a SanSan »

Probaj se it pogledat v Servotrg na teznu al pa v melju. Lahko reces tut ce ti zrihtajo montazo, majo enga serviserja iz koletnika pa ti lahko da pol stempl.

Glede optike pa pazi pri znizanem avtu ne mors vsepovsod optike delat ker majo eni se stare sisteme pa se mors gor zapelat pa je naklon ful visok. No jaz nisem priso na ene 3 optike, pol sem pa sel na amzs.
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

awake, ti sam kupi 40mm, da ti pol nebo zal :D , sam res se tisti pol cm ali cel cm ne pozna dost, ampak nekaj pa vseeno je.

men pa to rihta en kolega ko dela v avstriji. tocno ceno pa zvem konc tedna (Za moje fedre mislim).
RENAULT CLIO
Odgovori