Ideje in komentarji za predelavo megana cupeja

Vse o videzu avtomobila
Marcus_

Ideje in komentarji za predelavo megana cupeja

Odgovor Napisal/-a Marcus_ »

Najprej bi se zahvalu Liquid-u za pomoc in Aleksman71 :wink:
Stvar je naslednja. Imam use originalno na avtu, razen zadaj se je nekdo spomnil rezat luknjo da je lahko zbasal ovalne zvocnike not :shock: anyway... Malo sem se igral s fotosopom da bi dobil kaksno idejo kako bi porihtal avto. Prosil bi za kaksne komentarje in nasvete/ideje.

Ena stvar ki mi je ni uspelo narediti je tale : http://images.sportcompactcarweb.com/fe ... t_view.jpg Rad bi nekako dal tele "zracnike" ob strani. Seveda estetsko lepse kot je na tej 5-tki :P Ampak princip je isti Pa ce ima kdo voljo da mi to u fotosopu naredi al pa ce je to mogoce ze kje vidu na meganu :)

Slike pridejo momentalno s strani Liquida...

edit: slike
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

LP
Uporabniški avatar
en3rgie
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a en3rgie »

v tko ekstremne predelave bi se ti spustu ? :) na tvojem mestu bi js avto najprej spustu .. pa ene lepe feltne dal na avto pol pa nc prevec ektremnega ... mas kako sliko od avta ?
Marcus_

Liquid mi bo pomagu uploadat ker men ne dela. Menu sm se z njim uceraj okol polnoci, tako da ko bo lahko bo uploadou slike. Neki posebnega bi dal gor, ok mogoce tist link ni glih najbols, probej tega cliota v6 http://motor.tuportada.com/img/wp/renau ... -v6-13.jpg
Trenutni problem je ker mam original fetlne gor, in najt gume je pravi hudic. Pol pa da bi se spuscou avto bom pa praskou po plastiki :P Ti imas 17ke al 15ke? No, pocakmo na slike, pa bos pol vidu kaj mislim :)
Uporabniški avatar
en3rgie

gor pocs ene 16" al pa 17" pa k tlom spustis pa je :D no bomo vidl da vidm sliko.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Za tako predelavo (+nizanje, feltne...) lahko pripravis kar par tisoc eur. Drugace bi bil pa tak projekt zanimiv. 8)
Slika
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

dodane slike :wink:
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Marcus_

@Liquid: hvala ;)
@Stupo: vem, rad bi nekaj unikatnega, zato sprasujem za mnenja in pa ce je kdo ze kej vidu tazga :)
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

a ne bi sel raje na kaksen drug avto ?

ker teli megani so skor vsi ze neki popedenani pa zrizani..sploh rumeni... tko da js bi ti priporocu samo v podn pa ene felge gor in to je to...
Slika
Marcus_

@86-4PJ : mas prav, zato pa nocem se neki prevec spuscat u to. Rad bi pa le mel en "pecat" na avtu, nekaj takega da ne bo kot ti pravis, kot usak tadrug megan. Za spuscanje sm ze razmislou in en3rgie je isto reku. Ampak trenutno imam 16ke, in bi kar malo stezka presedlal na 15. Za 17ke sem pa slisal za enega tipa kle blizu da jih je mel, pa spustiu je tut avto ampak je blo pa potem hudicevo trdo in neudobno. "baje" je celo felto neki zjebou ker je u neko luknjo pomotoma zapelou amortizetji so bli pa pretrdi. Tega se malo bojim. Potem pa je se moznost da ostanem na 16kah. Tu je pa ze gume problem dobit, kaj sele same feltne :? Ma kdo kasne drugacne izkusnje s tem :?:
Uporabniški avatar
en3rgie

avto je trd za popizdt na 17" tku da bi se mogu zapelat z enmu k ma 17" feltne pa bi vidu kasna je situacija.
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

ce hoces malo vec udobja pri 17" je potrebno zamenjat amortizerje, ker je tko svinsko trdo :), govorim iz izkusn, sam za lepoto je treba potrpet :P, tko da se mors odloct, a bos sou u extremno predelavo al neki v izi, ker noben megane I s extremno predelavo ni lep ce ma manse felge kt 17 col :wink:
Marcus_

@jurcek3 : se strinjam. Ampak potrpet je malo dvoumno, Ce me mal rit boli ko se peljem po slabsi cesti... to bi se slo, ampak da mi pa feltne zvija to pa lih ne bi rad. :P
Tele ko so fotosopane na sliki gor so 16" tako da s temi ne bi bilo problema.

Kaj pa ostali mislite? Pasejo? :lol: Avto bi rad dal crno/rumeno temo zato gledam crne feltne (pa tuki tut gume dobim zastonj, glede na to da jih je hudicevo tezko dobit 215/50/16 bi ker uzel :lol: )
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Mal pretiravas z to da ker bo 17col da bo grozno trdo in da bo kr zvijalo feltne.Wtf?Nebo je zvil ker bo trd avto ampak ker bos zapelou v lukno(ce bos) in tam bi zviu tud 15col.Ce ze kupavas kup 17 ker edin to pase na megana,drgac rajs pust original.
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Kot ze v parih postih zgoraj,lepo das ene 17ke gr,pa ga malo priblizas tlom...mogoce se kaka malenkost,pa bo velik lepse izpadlo,ko neke spojlerje gr metat ala honda style :?
Live long and prosper \\//
Marcus_

Pa ce dam 17" gor, je sploh potreba nizat? Sicer nimam izkusenj s tem ampak ze zdej ko mam 16 je zelo blizu tiste plastike na blatnikih. Se pravi da ce dam vecje morajo bit nizkoprofilne... da bi pa se nizal??? :shock: Prosim popravte me :D

Kaj pa amortizerji? moram nove nabavt al se da tele kako "poglihat" seveda na tak nacin da ne bom u ovinku obtical :wink:
Odgovori