1.4i->frgazer
1.4i->frgazer
Je ze delu kdo to?
Gre se za 1.4 petko letnik 95....elektronika serje v nulo.....in resno razmisljam da bi vtrgal tale injektion dol pa gor zmontiral frgazer....od cesa dobit?
Gre se za 1.4 petko letnik 95....elektronika serje v nulo.....in resno razmisljam da bi vtrgal tale injektion dol pa gor zmontiral frgazer....od cesa dobit?
- matejpurgar19
- marcel_mastnak
- Kraj: celje
- marcel_mastnak
- Kraj: celje
Ok iskra pa to ze......ampak kok vem lepo pase vzig tud od 1.1 petke.....torej osnova (platine kondenzator in cinspula) .....zaug rocni kar tud ni problema... enosravno se mi ne da vec ubadat z elektroniko.... pripeljem avto k mehaniku in je vse ok..... pregledam vse sam in je ok..... plini ok.... lambda ok... vse ocisceno in opravljen velik servis.....ko se mu zapase pa trokira.
Pa se kkot zanimivost.... ga vgasnes in vzges nazaj pa kot da nic ni blo.
Pa se kkot zanimivost.... ga vgasnes in vzges nazaj pa kot da nic ni blo.
- matejpurgar19
Jaz sm se tut sprjaznu s tem da trokira. Zadevo sm delno resiv z 98 oktanskim bencinom poskusav bom namenjati se filter bencina (verjetno zamasen)in svecke(slabe).bam88 napisal/-a:lisko pr fajfki mam jst isti problem da mi ga trokira zato sm se kr sprjaznu s tem.

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
V grabn pa ne.....ekologija pa to....clio open napisal/-a:Raj gasilcem, al pa na deponijo... Ne pa v grabn nomrki46 napisal/-a:mam jes isti problem...ne sekiri se ko bo crknal cist enostavno zapeles v en grabn...tablce dol potrgas pa si kups drugo petko za 200-300eur pa se spet vozis...
ce se ti pa slucajn da ubadat z njo mam pa jes morje koncu doma za petko...tak da ce rabs kej ni blema
....Lp
Drgac pa zadeva porihtana za silo (kak dolg pac bo) Idejo pa sem dobil pri jeepu kjer je tud elektronika svirala po svoje (prizigal lucke....stevc za pritisk olja je padal na nulo...) in sem enostavno razdrl komplet vse konektorje z motornim rac. vred in vse lepo spucal s kontakt sprejem.....stvar se je izbolsala....enako sem potem nardil na petki in lej ga zlomka.....cudezno ucinkuje.
mrki46 mam jaz tri petke doma pa se kaka bi se lahk sestavla iz rezervnih delov.....tko da za dele zaenkrat hvala:)
Godward ne splaca se....tale lepo prede in ce mi je bil 1.6N/A dizel s 55 konji dovolj....potem ves da je 1.4 60 KM zame vec kot raketa;) Res pa je da 1.1 motor pa je hudo presvoh....
P.S. Godward tebe dostkrat vidim na cesti....na zadnje sem vozu za tabo iz lovrenca....pred pusavo je petka pred mano hudo skaljala po cesti...jeep pa se je komaj opazno majal