Preizkusne tablice

Homologacije, zakoni, predpisi
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Preizkusne tablice

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Zanima me kaj dobis namesto prometnega dovoljenja pri preizkusnih tablicah? Kak papir ali kaj? Oziroma kako policist preveri ce so tablice res veljavne v tem casovnem obdobju?
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

dobis papir, pise gor datum
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
robi1000

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Pa jih res lahko dobis samo enkrat letno?
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

nebi reku. Zakaj bi jih sam enkrat letno dobu? sj jih placas za distih 3 ali 7 dni.
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Vsake tri dni si lahko gres po nove!
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

tko nekak ja ... na mojmu scenicu je blo v roku 6ih dni dvakrat preizkusnja (razlicna da ne bo pomote :)) ...

Cene so pa tkole:

cenik iz dne 18.07.2008 :)

Zavarovalna polica s preizkusnimi tablicami ... 22,34 evrov
Storitev - izdaja preizkusnih tablic ... 4,61 evrov
Preiz. tablica (dim. 450Ă—100m) samolepilna ... 7,60 evrov

SKUPAJ: 34,55 evrov

Zraven dobis pa Polico za avtomobilsko zavarovanje za vozila s preizkusnimi tablicami (ki traja 3 dni) in pa Potrdilo za preizkusno voznjo in preizkusno tablico (ki nadomesti prometno za tiste 3 dni).
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

pa ti avto kej pregledajo ko prides po preizkusno ? al kko oni vejo da je tehnicno brezhiben ? :?
Slika
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Potem lahko dobim preizkusnjo tudi za kolo? :D
Slika
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

Stupo napisal/-a:Potem lahko dobim preizkusnjo tudi za kolo? :D
ne dobis, ker kolo ne rabi bit registrirano! :lol:
Uporabniški avatar
Robert

Odgovor Napisal/-a Robert »

Zanima me kaj moras imeti s sabo (katere dokumente za nov avto), da dobis preizkusne tablice in kje jih dobis. Ali lahko pridobim preizkusne tablice v Ljubljani in grem dvignit nov avto v Velenje? Koliko stanejo preizkusne tablice z zavarovanjem za 7 dni?
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Mislim da bo prometna zadostovala!
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Jst sm dubu preizkusnje za avto ,ki sploh ni imeu slovenskih papirjeu in sm ga z njimi pelou na homologacijo.Je pa tko,men je blo takrat receno(pred dvemi leti),da se po novem dobijo preizkusnje le enkrat na leto in pac ko jih mas se z njii komot vozis po celi Sloveniji,ker prej ko so ble tiste ki si jo lahk magar usak tedn kupu si se lahko z njimi vozu le na relaciji ki je bla napisana na papirje,sepravi kamor si prej povedou da bos auto pelou na tehnicnega.
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

nightmare napisal/-a:Jst sm dubu preizkusnje za avto ,ki sploh ni imeu slovenskih papirjeu in sm ga z njimi pelou na homologacijo.Je pa tko,men je blo takrat receno(pred dvemi leti),da se po novem dobijo preizkusnje le enkrat na leto in pac ko jih mas se z njii komot vozis po celi Sloveniji,ker prej ko so ble tiste ki si jo lahk magar usak tedn kupu si se lahko z njimi vozu le na relaciji ki je bla napisana na papirje,sepravi kamor si prej povedou da bos auto pelou na tehnicnega.
Pred cca. pol leta ko je moj avto prisel iz nemcije v slovenijo, je uvoznik zrihtal preizkusnje za 3 dni ... ker je potem se cakal ene papirje iz davcne, sem dobil avto glih popoldne, ko je bil 3. dan s preizkusnjami in sem vzel nove preizkusnje se za 3 dni brez problemov, da sem potem lahko nasledn dan naredu registracijo in postimal zavarovanje ... vcasih je blo pa res tako da si na listu zraven preizkusenj imel napisano relacijo na kateri si lahko vozil avto s preizkusnjami, zdaj (oz. ne vem od kdaj je to) pa ni nic omejena voznja s preizkusnjami ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
frankie

Re: Preizkusne tablice

Odgovor Napisal/-a frankie »

Danes šok...

so samo se 5 dnevne tablice, 42 evra, avto mora imet tehnicni, ce nima mora biti napisano zakaj,kako in kam...Avto se ne da samo vozit...Ce te ustavi policaj in sem na "meet-u" fasem kazen...samo "iz go v lj" pa take...tko sm slabe volje da sem sigurno kej spustu, ampak s 1.7 lani se je vse spermenilo in ni vec joyrideov...
lahko samo se prodam avto...kupi kdo ventilarja?
Tadahalan Clio? NO WAY:)))
Uporabniški avatar
GHost14

Re: Preizkusne tablice

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Samo še 5 dnevne tablice? Pa ''samo iz Go v Lj''? Kje je tle point? Glede na to da v maximalno 4 urah prideš iz enega konca Slovenije na drugega, bi bil pol lahko maximum 5 urnih preizkušenj, ne pa 5 dnevnih. Avto kupiš v Portorožu in ga pelješ domov v Beltince. Konc preizkušnje.
Kaj točno hočejo dosečt s tem?
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Odgovori