a so uporabili poliestrsko barvo?
R19 16V by BeaM_X
sj te cist stekam, mi mamo za sabo sigurno ze cez 1000 elektrostaticno pobarvanih platisc in vem da je zlo tezko iz starih narest nova platisca, zaradi oksidiranega aluminija oz zarjevelih zeleznih platisc, kjer je zlo slaba povrsina. glede barve je pa res mozno da je prevec cajta ostal v peci, mogoce so sli glih takrat sli na malco
. obstaja zlo velik odtenkou bele barve in je ene par takih katere so obcutljive na temperaturo, s tem mislim ce je predolgo v peci nekak spremeni odtenk barve,
Se en mansi update, nekako mi ni ratalo nikamor zmontirat stevca za temperaturo olja da bi zgledalo kolikor tolk nevpadlivo
Tako sm se potem odlocil da bom stevec zmontiral v uro oz namesto ure.
Par slik poteka, to je zele sele stih proba(koncni izdelek bo lepsi):
Takole sm prezagu stevec da sm dubu vn drobovje

Nekako mi je glavni del mehanizma stevca ratal zbasat v ohisje ure

Pa se stevilcnica ki jo je bilo treba mal obrezat

Blizu koncnega izdelka, provizoris sestavlen manka se cagar

In danes je moja 19tka dobila poleg garaze se pokrito parkirisce
(hvala starsi)

Tako sm se potem odlocil da bom stevec zmontiral v uro oz namesto ure.
Par slik poteka, to je zele sele stih proba(koncni izdelek bo lepsi):
Takole sm prezagu stevec da sm dubu vn drobovje

Nekako mi je glavni del mehanizma stevca ratal zbasat v ohisje ure

Pa se stevilcnica ki jo je bilo treba mal obrezat

Blizu koncnega izdelka, provizoris sestavlen manka se cagar

In danes je moja 19tka dobila poleg garaze se pokrito parkirisce

No dons sm avto preobul. Pa ko so mi feltne centriral sem jim reku da nej dajo gor utezi za alu platisca tko da se une utezi od jeklenk ne kazijo izgleda.
Rabu bi prostovolca(sem pripravljen tud placat) ki bi mi u PSu naredu novo stevilcnico za obratomer bi blo treba na novo skalo narisat, mi je zej nekak ratal obratomer skoraj ustimat. Prej se mi je obratomer pol manj odklanju zej mi je pa ratal da da se odkloni do 6k rpm.
2 bol slabi sliki, je fotoparatu prej baterij zmankal kot pa meni sliko izostriti.

Trenutno mam se distancnike gor in kolesa so toliko ven umaknjene da majo pomoje samo 1mm lufta da ne drajsa ceprav imajo spredaj blatniki pozagan rob.
Tako bo ostal dokler ne najdem original vijakov.
Zej pa avto zgleda kot pravi racecar
Rabu bi prostovolca(sem pripravljen tud placat) ki bi mi u PSu naredu novo stevilcnico za obratomer bi blo treba na novo skalo narisat, mi je zej nekak ratal obratomer skoraj ustimat. Prej se mi je obratomer pol manj odklanju zej mi je pa ratal da da se odkloni do 6k rpm.
2 bol slabi sliki, je fotoparatu prej baterij zmankal kot pa meni sliko izostriti.

Trenutno mam se distancnike gor in kolesa so toliko ven umaknjene da majo pomoje samo 1mm lufta da ne drajsa ceprav imajo spredaj blatniki pozagan rob.
Tako bo ostal dokler ne najdem original vijakov.
Zej pa avto zgleda kot pravi racecar