Kar se pa nalepk tice, jst sploh nebi premisleval o tem, nalepke morjo gor, avto zgleda bolj atraktiven
Twingo II RS 1.6 16V, l.08 - kinder jajcek - NAPRODAJ
No pa da se jst povem svoje mnenje o tem avtu
Avto mi na zunaj zgleda fenomenalno! Mogoce se mal prazen, ker ni nalepk, ampak mislim, da bojo kmalu na avtu
Sprva se mi rdeco-siva kombinacija ni zdela najbolsa, ampak sem kmalu spremenil mnenje
Tudi platisca so v pravi barvi!
Notri je avto lustn, poseben, ampak lustn
Treba se bo navadt na digitalni stevc, ampak mislm da to ne bo tezko
Avto super potegne, ceprav se mi je zdelo da bo bolj slo
Posebej moram pohvalit ESP, avto res odlicno kontrolira! Smo probavali na rondoju na Rudniku
Zavore pa so tut super, kar je pri RS-u zelo pomembno!
Drgac pa stupo cuvi ga, avto je zares super!
Kar se pa nalepk tice, jst sploh nebi premisleval o tem, nalepke morjo gor, avto zgleda bolj atraktiven
Spojler mi je pa tut bol vsecen na rdecem twingicu! Poseben, ampak pase gor! 
Lp Rok
Tavec spojler definitivno! Je bolj RS-ovski
Nalepke pa tud zelo dobro sedejo na rdecem twingu, skoraj obvezne!
Glede tistega piskanja pa sem vprasal na sihtu in so rekl da mozno da kaksna cev zrak pusca. Ceprav se mi zdi da je pisk res bolj z elektriko povezan. Pa vseeno malo prerukaj cevi tam okoli.
Veliko varnih kilometrov in po pameti
LP
Glede tistega piskanja pa sem vprasal na sihtu in so rekl da mozno da kaksna cev zrak pusca. Ceprav se mi zdi da je pisk res bolj z elektriko povezan. Pa vseeno malo prerukaj cevi tam okoli.
Veliko varnih kilometrov in po pameti
LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
@Sal3 hvala, sem se pozanimal na Realu, pa smo pogledali pri testnem in je enako. To naj bi se slisal motorcek za uravnavanje prostega teka, ker stalno spreminja polozaj.
@blue racer, tudi mene bolj vlece na vecji spojler, se moram pozanimati se za ceno, mali pride 250eur. Prostora je pa res kar precej, glede na to, kako majhen izgleda avto. Prtljaznika pa tako ali tako ne potrebujem
@blue racer, tudi mene bolj vlece na vecji spojler, se moram pozanimati se za ceno, mali pride 250eur. Prostora je pa res kar precej, glede na to, kako majhen izgleda avto. Prtljaznika pa tako ali tako ne potrebujem
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika