laguna 2 1.8 lucka za elektroniko
laguna 2 1.8 lucka za elektroniko
no kot sem napisal v naslovu se mi prizge na priblizno nekaj mesecev lucka pravokotnik in notri vijuga naj bi bilo nekaj z elektriko. Ko se to zgodi podivjajo obrati med 2000 in 2300 obrati skace. Pol dam dol klemo pocakam priblizno minuto dam klemo nazaj gor in vse je v redu. Kaj se v tem primeru resetira da potem deluje spet par mesecv normalno. Sam sem razmisljal da bi bilo treba racunalnik na servisu malo posodobit (software).
hvala
lp,edis
hvala
lp,edis
Re: laguna 2 1.8 lucka za elektroniko
Pomije je kaka cinspula - tuljava, lahko pa je tudi kaj drugega....sofoiks napisal/-a:no kot sem napisal v naslovu se mi prizge na priblizno nekaj mesecev lucka pravokotnik in notri vijuga naj bi bilo nekaj z elektriko. Ko se to zgodi podivjajo obrati med 2000 in 2300 obrati skace. Pol dam dol klemo pocakam priblizno minuto dam klemo nazaj gor in vse je v redu. Kaj se v tem primeru resetira da potem deluje spet par mesecv normalno. Sam sem razmisljal da bi bilo treba racunalnik na servisu malo posodobit (software).
hvala
lp,edis
Moti pa me ko si prodajal avto tle gor, si napisal, da na avtu vsa deluje in da je OK!!!!
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Sam ne bom....sofoiks napisal/-a:tommy30 sam tisi reskako naj jst vem koliko dolgo bo delal bp. pa prosil bi te da ne odgovarjas na moje teme hvala
Zgubil si zaupanje vame, hotel si nategniti nakoga na forumu, da je z avtom vse ok.
Gledal sem tvoje poste in si sam prej ze vedel za to napako.....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
ja napaka je bila stiri mesece nazaj in po pol ure je avto deloval kot sem rekel 4 mesece sem mislil da je bilo nekaj brezveze nebi bilo prvic da se je samo kaj popravilo pa ne na renoju ampak audi in ford.Na kratko ko sem avto kupil se mi je to zgodilo potem pa ne vec in sem mislil da je bilo samo nekaj nevem napaka v software kar je se zmeraj mogoce. In sedaj spet dela, ce mi bo to ponovilo spet cez nekaj mesecev nimam nic proti pac klemo dol pa nazaj gor in spet imam mir nekaj casa. Ni tok hudo samo sprasujem ce kdo kaj ve.
p.s.
tommy30 a ti pa ko si kupil rabljen avto je vse delovalo ampak res vse jaz ga se nisem pa naj je bila taka malenkost nevem skripanje bremz. Nevem pa kaj naj recem na tvoje izsiljevanje glede cene ki si mi jo ponudil pa kaj zalis inteligenco drugih se dilerji so mi ponudili vec kot ti
p.s.
tommy30 a ti pa ko si kupil rabljen avto je vse delovalo ampak res vse jaz ga se nisem pa naj je bila taka malenkost nevem skripanje bremz. Nevem pa kaj naj recem na tvoje izsiljevanje glede cene ki si mi jo ponudil pa kaj zalis inteligenco drugih se dilerji so mi ponudili vec kot ti
pa se kleme ti ni treba dol jemati, imas pod plasticnim pokrovom zraven filtra zraka v motorju glavno varovalko modre barve pa jo lepo vzames ven in je avto brez toka.
Malo preglej tudi razne konektorje po motorju da se ti kaksne zicke niso kje natrgale pa potem obcasno kaksen stik dela.
Meni se je to zgodilo sicer na dizlu ampak prav tako se je lucka vzigala pa ugasala. Sicer mi je napako najdu servis na testerju.
lp. Sligi
Malo preglej tudi razne konektorje po motorju da se ti kaksne zicke niso kje natrgale pa potem obcasno kaksen stik dela.
Meni se je to zgodilo sicer na dizlu ampak prav tako se je lucka vzigala pa ugasala. Sicer mi je napako najdu servis na testerju.
lp. Sligi