ja zgleda resMrOizo napisal/-a:po pejskidr__de napisal/-a:ja madona kje se pa to vozs![]()
Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04...polizdelki :D
-
dr__de
-
dr__de
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Uf, je...i dobr si ju nabil...clio_dizel napisal/-a:sam sta ble res "nizke". jaz sem na 206ki totalko naredu s srno...
Mas sreco da nisi katero se cez haubo dobil, na vetrobransko steklo in streho...
Kolk je pa kej skode?
A je kaka varianta da v kolikor ni znaka za srnjad, lovska druzina pokrije skodo?
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
DragR napisal/-a:Sej je se mal zbito ce si srno nalozu, ponavad so kej visje te srne.Kiler je su vrjetn ksn tut ane?
jah na sreco havba ni nic fasala...bile so 2 majhni no ne spet zlo majhni srni in sta se na sred ceste potuhnile tko kot se potuhnejo u travi da jih ne vids sam tuki bi blo bols za njih in zame ce bi zbezale cezclio_dizel napisal/-a:sam sta ble res "nizke". jaz sem na 206ki totalko naredu s srno...
zato je samo odbijac + usi hladilniki pa odspodi je use potrgan ker sm cez njih zapelu
ja skode je kar neki...kot ze receno usi hladilniki,kompleten odbijac, kolotecne plastike, kondenzator klime, cev klime, levi spegu, prednja luc, pa se se bo najdl...Tommy30 napisal/-a:Kolk je pa kej skode?
A je kaka varianta da v kolikor ni znaka za srnjad, lovska druzina pokrije skodo?
Ja res je ce ni znaka lahko tozis lovsko druzino za skodo...tko mi je reku policist
sej se ne vid kaj je spodi potrgan sm neki gledu pa cevi za dovod nafte visijo stran pa uni plehi okol avspuha so usi pokrivleni...aja pa zadn odbijac je tud odtrgan ga je kr dol snel k sta sle srne odspodIgla napisal/-a:O ti mater ja, grdo ti je ocpodi use potrgalo. Je vozen avto?
Upam da cimprej popravis!
Ja avto sem usposobil da se lohka pelem(blo treba hladilnik zadihtat...za silo bo)
Glede popravila je pa tko licarji so usi ful zasedeni zarad toce ki je bila pred nekaj casa tko da bom zlo veseu ce bom prsu do cetrtka na vrsto za strihanje (po vezah)