Clio II 1.2 16V by UrbanD [prodan]
Evo spet se neki dogaja na avtu =)
In sicer sm kupu stranske pragove (hvala KEKEC)
Tkole nekak je potekalo vse skupi vceraj...

Dans ko se je pa posusilo sem pa prejle naredu par fotk na hiter =) Ful mi lepo zgleda

Lepse fotke se pridejo, ko nardim kak road-trip na ksno lepo lokacijo =) zaenkrat sm te stisnu s telefonom.
Mam pa jebo, ker mi ga je toca v petek posteno stolkla po strehi in havbi tko da morm to se postimat na kasko. Baje je za cca 400eur skode.
In sicer sm kupu stranske pragove (hvala KEKEC)
Tkole nekak je potekalo vse skupi vceraj...

Dans ko se je pa posusilo sem pa prejle naredu par fotk na hiter =) Ful mi lepo zgleda

Lepse fotke se pridejo, ko nardim kak road-trip na ksno lepo lokacijo =) zaenkrat sm te stisnu s telefonom.
Mam pa jebo, ker mi ga je toca v petek posteno stolkla po strehi in havbi tko da morm to se postimat na kasko. Baje je za cca 400eur skode.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Se strinjam ja =) Ker res zgleda kot originalno. SPloh ce se malo potrudis pri montazi. ( kot sem se jazclio_dizel napisal/-a:to bi mogli ze original dat na avto z boljsimi/sportnejsimi paketi opreme. lepo zgleda.
Ni nic pisalo oz. vsaj jaz nisem nasel kje bi pisalo. Tko nekak po namazu sem pustil avto na miru cez noc, potem pa naredil samo se finis, da sem res zapolnil vsako spranjo spodaj in zgoraj (da ne bo zatekala voda ntori) in potem se par uric in blo je 100% fertik._BosTeK_ napisal/-a:kak dolgo se susi lepilo?
Mal me zanimajo tele Angel Eyes lucke spredi =) Ful so mi lepe... A jih kdo prodaja?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold