Clio II ph2 1.5 dci - d_leonit-ITG filter(str. 33)
Kaj to pomen, da je bla bolsa lega al slabsa lega?
Namrec zdej nevem al bi dau pr seb zadi distancnike al ne... Sm pa razmislju 5mm al pa 10mm max. Drajsalo itak ne bo ker mam "samo" 16ke. Sam glede lege me skrbi psa novih vijakov. Ker zdej mam tut po enga zascitnega na vsakem kolesu.
Namrec zdej nevem al bi dau pr seb zadi distancnike al ne... Sm pa razmislju 5mm al pa 10mm max. Drajsalo itak ne bo ker mam "samo" 16ke. Sam glede lege me skrbi psa novih vijakov. Ker zdej mam tut po enga zascitnega na vsakem kolesu.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ja lega se seveda izbolsaUrbanD napisal/-a:Kaj to pomen, da je bla bolsa lega al slabsa lega?
Vse skupaj je prislo 270eur, od tega pa je bila obnova mislim da 80eur...nisem cist ziher.mloncar napisal/-a:Koliko te je prisla obnova lamele pri Sinterju?
No avto je prisel iz servisa. Zamenjana je bila sklopka,spredaj diski in ploscice, ter zadaj pakne pri bobnih. Sklopka je sedaj se mehkejsa
in ne trese vec, rocne pa se nisem sprobaval...to se bo se probal
.
Pred servisom sem obiskal pa se Fazerja za valckanje zadnih blatnikov, ampak sem nad njegovim delom totalno razocaran
.
Levi blatnik mi je naredil lepo, ampak kaj mi to pomaga ko mi je na desnem naredil cvikel na zunanji strani
...in se na to zgovarjal da je kriva izolacija zadaj. Ko pa sem sel potipati z prsti zadaj, se pa lepo cuti kako je na tistem delu bol ven potisnil. Na koncu se je se nekaj hvalil kako lak ni nic popokal, ampak kaj mi to pomaga ko mi je cvikl naredil
.
Cez nekaj casa bom sel k tocarju in upam da mu bo uspelo popraviti ta cvikelj.
lp
Dejan
Pred servisom sem obiskal pa se Fazerja za valckanje zadnih blatnikov, ampak sem nad njegovim delom totalno razocaran
Levi blatnik mi je naredil lepo, ampak kaj mi to pomaga ko mi je na desnem naredil cvikel na zunanji strani
Cez nekaj casa bom sel k tocarju in upam da mu bo uspelo popraviti ta cvikelj.
lp
Dejan
Zadnjič spremenil d_leonit, dne 12 Avg 2008, 17:38, skupaj popravljeno 2 krat.