Ne prasi, pri 160-170 je mimo mene pocres prletu pa sam levo, desno, pa ga ni ujel pa z pouno brzino proti hmelju, pol pa ga je zagrablo pa preko vertikalne osi obrnalo na streho pa nazaj na kolese ob zajlo za hmeljisce, letela sta pa ene 100m vzporedno z hmeljiscem, ceprav sta sla prej direktiva proti hmelju.
ja sej pol je biu pa se mau razbit, kukr je pestro piloteru.
aja, kaj pa na motorju, je bla res kej generalka delana? ker men je reku da je bla, da je blo use menano, sm je pa res da je tut reku da ga je meu 4 leta, kar pa ocitno ni res. tku da je potem tut generalka dvomljiva.
Duli napisal/-a:ja sej pol je biu pa se mau razbit, kukr je pestro piloteru.
aja, kaj pa na motorju, je bla res kej generalka delana? ker men je reku da je bla, da je blo use menano, sm je pa res da je tut reku da ga je meu 4 leta, kar pa ocitno ni res. tku da je potem tut generalka dvomljiva.
Bi mogu pogledat tocn sm ga prodau, generalka je bla pa 100 % nareta po tem k ga je kupu od mene...
Duli napisal/-a:ja sej pol je biu pa se mau razbit, kukr je pestro piloteru.
Lej jst sem roc iz vrat spulu pa nism lih ðoni bravo
Zadnjič spremenil satan, dne 21 Jun 2008, 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.