Danes sm pripeljal avtic domov iz 2dnevnega servisa.
Menjal so se koncniki spet, pa senkrat vodna pumpa, pa ena cev se je na novonaredila ker je stara spusala, semering pri vstrajniku in itd. Zej pa upam da bo mir. To se je naredilo uceraj.
Danes pa je avtic dubu komplet inox ispuh in nov katalizator, samo se zadnji lonec manka ki je se na carini.
Uglavnem ful sm zadovoln, pa avto ima res zanimiv zvok,sam zdej je se treba pocakat na zadnji lonec da vidmo kaksna bo potem situacija.
Zahvala gre pa Tomas customs.
Dr_S:
Katalizator ne vem lih tocn kaksen je menda ma laguna 3.0 zelo podobnega. moofdi:
Fi cevi je 2,5 cole, to je tam nekje 60mm. Lonc gre pa lih zele na posto. Duli:
Ja mas kr prov zadnje case pa res sam se tale ispuh neki rihtam, tesko je priti do zeljenega rezultata.
Ni pene. Ja drugace mi je Modri naredu skoraj komplet ispuh iz inoxsa.Zgorni del kolektorja mam od megana. Spodnji del je pa mal modificiran je pa od 1.8 16V ,Poj pa naprej skoz cev fi60 katalizor ma pa fi55, pa masinca cisto lepo diha. Zadn lonc je pa od 320ke in sm koncno prsu do rezultata da je ispuh kr zelo tih pa hkrati se kr pretocen.
Treba sam se filtr utisat.
Se morm cimprej uglasit en dan, da po kompresor pridem.
Zanimivo ko sm objavil oglas vec kot en tedn nazaj na forumu me do 3 dni nazaj nihce ni polical.
Kasneje sm objavu oglas se na enmu honda forumu, pa je biv lonc prodan v pol ure