moto gp sezona 2008, 2009

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Uporabniški avatar
enej_46
Kraj: Koper - Prade

moto gp sezona 2008, 2009

Odgovor Napisal/-a enej_46 »

no da odprem topic, o meni ljubem sportu, glede na to da me nogomet ne zanima kej prevec, in da mi je zanimivo samo ko ga igram :P
Danasnja dirka:
razred moto gp:
1 25 2 Dani PEDROSA
2 20 46 Valentino ROSSI
3 16 1 Casey STONER
4 13 4 Andrea DOVIZIOSO
5 11 5 Colin EDWARDS

250:
1 25 58 Marco SIMONCELLI
2 20 19 Alvaro BAUTISTA
3 16 21 Hector BARBERA
4 13 6 Alex DEBON
5 11 12 Thomas LUTHI

125:
1 25 63 Mike DI MEGLIO
2 20 44 Pol ESPARGARO
3 16 1 Gabor TALMACSI
4 13 17 Stefan BRADL
5 11 24 Simone CORSI

skupne tocke moto gp:
1 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team 142
2 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team 135
3 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team 94
4 Casey STONER AUS Ducati Marlboro Team 92
5 Colin EDWARDS USA Tech 3 Yamaha 69

to je to, danasnja dirka je bila zeloo zanimiva, pa ceprav je moj favorit bil na 2 mestu, morem priznat, pa da je pedrosa vozu zelo dobro, brez napak!
;)
Slika
事実は拳ではない!
Uporabniški avatar
rokec992
Kraj: Kočevje-Portorož

Odgovor Napisal/-a rokec992 »

pedrosa je bil danes res brez konkurence, rossi je pa itak mojster je taku za salo prehiteval use po vrsti, pedrosa je bil pa zal predalec da bi ga ujel. sm je mel pa dobr kombinezon, motor pa celado dns rossi.

lorenzo revez pa nima srece, ce bo vozu do konca sezone bo mel glih use kosti polomlene.
Slika
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

Jaz spremljam samo dirke moto gp. Danes Doc' spet doktoriral. Pedrosa je bil pa itak klasa zase. Mi je pa skoda Lorenzota :cry:.
We are forced to act as if we are free...
Uporabniški avatar
enej_46

lorenzo, se je zaj, ki se je zacel prevec palit, da je oh in sploh...sezono je zacel dobro je reku da bo naredu kar se da in da ne pricakuje prevec, pol ko je zmagal je zacel da on lahko in da drugi itak ne morejo, pol se je polomu, pa je spet bil pameten....
pedrosa dela na momente prav :)
stonerju hodi v nos, da z istimi gumami nemore nic, a lani so govorili, da ni v gumah nic, letos pa se vidi :)
o doctorju nebom komentiral ( 142 tock ) :P
se je pa vidlo danes, kako se je stoner mucu, rossi pa je taktiziral cim ga je prehitel je nardil luknjo med njima :P
lp
Slika
事実は拳ではない!
Uporabniški avatar
rokec992
Kraj: Kočevje-Portorož

Odgovor Napisal/-a rokec992 »

men je blu zanimivu ku je lani kao bil stoner tist ku je druge zivciral da so padali, dns ku je rossi za njim prtisku na njega se je trikrat najmanj skor razbu. skus ga je pajtlalu neki
Slika
Uporabniški avatar
enej_46

ja samo stoner je mel lani prevec takticno sezono...glede na to da ima blokado proti zdrsu na startu in elektronsko uravnavanje plina na startu je lani delal na tem da je cim veckrat prvi na startih, da lahko potem spizdi, in je bilo malo dirk, ko se je res dajal s kom...ce gledamo sezono 2006, ko je bil vedno na tleh(in preprecil s tem rossiju zmago prvenstva, ko ga je na 2h dirkah zbil in na eni se mu je mogu umaknit v travo), se je zdelo lani da je ducati na telekomando, kar je skoraj res, ni vec tistega divjega motorja, na katerem je capirossi mogu bit zalepljen, da ga ni vrglo dol. zato stonerju zmaga lanskega prvenstva...letos so vse znamke sle naprej, le ducati je ostal tam ko lani, zato ker stoner tezje razvija motor, kar se je pokazalo 3 dirke nazaj, ki ni vedu kaj je narobe...letos se kaze kolko je stoner sposoben, ne recem nic, zna vozit, samo lani je mel ducati vec kod ocitno premoc, letos pa ni tako, in tega se stoner zaveda, zato je zivcen ko norc...
peesda sm se razpisal, ce bi tolko v soli pisal bi ze doktoriral :D
Slika
事実は拳ではない!
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

Meni je absolutno 46 zakon :D
Deli R5/GT turbo- 041687548
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

ah dejto no. sej ste istu kot uni na 24ur.com. ne vidste druzga kokr sam rossi... resda spremljam motogp redno od kar je na poptv sam sem u dveh leth ugotovil da se mora tuki tako zvani the doctor mucit da kam pride. trenutno so izkljucno samo 3 piloti ki so kaj vredni. pedrosA stoner in rosi. lorenzo je tak bik kot crnuh u f1 k mi je uceri zjebu stavo za 300eur da mu jebem mater crnc . uglavnem. lani je imel posteno povedano ducati premoc in zato je stoner relativno lahko zmagu. letos je slika malo drugacna. predvsem ko je rosi presedlal a bridgstone sta s tem s stonerjem postala enakovredna. fora je u tem da sta yamaha in honda naredila velik skok u razvoju naprej in dukati je ostal tam kjer je ali celo nazadoval kar je razvidno iz tega da je mel uciraj pol delov z letnico07 ki so boljsi kot 08. zato ker se na zaviranju dukati obnasa kot bik in tudi na koncni hitrosti ni tako hiter kot lani. lep primer so ostali trije vozniki dukatija ki se vozijo med zadnjimi 5. in se to v mulegu je bla domaca dirka za rosija in je zmagu zdej je bla od pedra. to ti da ogromno motivacije. bomo vidli kako bo na naslednjih. dukati ni reku zadnje besede in bo kmalu pokatu zobe. aja in rossi se definitivnu uceraj ni igral z stonerjem ker ce bi se je imal dovolj krogov da bi ga prehitel in se resno spravil u lov za pedrom sam pac ni mogu it mimo. stoner :smt005 pa se to da mi nebo kdo nabiju da je startu z devetega mesta. 6 pilotu jih je pred njim jih je itak en razred slabsi pa se motorje majo slabse. aja se to. yamaha je mela med prvimi 10 kolk 4 voznike honda 4 en suzuki in en dukati. pole vemo kolk sta honda in yamaha boljsi letos. in stoner usekakor ni muha enoletnica kot je to naprimer hayden ker on v dveh letih ni potem stopu 2x na stopnicke
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Matr smo brihtni :D
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

ja recimo :D . pizdi me izkljucno to da so privrzenci rossija taki kot konji ki imajo montirano uno na oceh da ne vidijo levo in desno. rosi je res dobr pilot sam pocasi mu zmankuje sape in na vrsto prihajajo mlajsi. npisu sm pa tolk ztu k sm jzn se na une iz 24ur.com k so se bolj slepi. tm se nazalost nemorm prjavt.
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

No ti se pizdi na une iz 24ur, nas pa pusti pri miru :lol: :wink:

Navijamo pa za Rossija ker je do zdej in se vedno najboljsi! Ko bo pa nekateri drugi tolk cajta tako uspesen bomo pa zanjga navijali! Rossi pa nam se vedno lahko ostane kralj, kot je to lahko se vedno Senna npr. :wink: Kaki Stoner npr. ne bo nikoli to! :twisted:

Mi nekateri pac navijamo za ljudi taksni kot so, pa ne samo zaradi dirkaskih zmogljivosti :D :wink:

Jaz sem npr. od rojstva Ferrarist in sem mogu vsa ta leta ko ga je vozu Scumacher trpet, k ga videt nisem mogu v Ferrariju :P Pa je bil dober pilot! Sam legenda ne bo nikoli!!!

Matr sem brihten :lol:
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

k norc :wink: :lol:
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

etore napisal/-a:...rosi je res dobr pilot sam pocasi mu zmankuje sape in na vrsto prihajajo mlajsi...
- link danasnjih zadnjih 2 krogov s Catalunye 2009 :twisted: :twisted: :twisted:

- obudimo upam, da cimbolj objektivno moto gp debato. trenutno SP 2009 tockovanje po danasnji tekmi:

1. Valentino Rossi (Ita/Yamaha) 106
2. Jorge Lorenzo (Spa/Yamaha) 106
3. Casey Stoner (Avs/Ducati) 106
4. Andrea Dovizioso (Ita/Honda) 69
5. Dani Pedrosa (Spa/Honda) 67
6. Colin Edwards (ZDA/Yamaha) 54
7. Marco Melandri (Ita/Kawasaki) 50
8. Loris Capirossi (Ita/Suzuki) 49
9. Randy de Puniet (Fra/Honda) 42
10. Chris Vermeulen (Avs/Suzuki) 42

Tole letos bo se zanimivo.
Zadnjič spremenil exr, dne 14 Jun 2009, 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

Nevem v cem se Sumi ni dokazal kot legenda....
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

danes sm bil preprican da bo rosi dobu eno solo, ampak je dokazal da je majster, sam je mal srece meu, nwm kak je lahk slo tko gladko... :shock: :?:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Odgovori