No da bo moj avto izgledal na pol tak kot tvoj bo se minilo par let... kak si ti mogel to vse nardit, jaz nefolgam po 100k samo za servis davat in porabni material... Tu ti edino se kak v6 motor manjka pa izgleda bolj kot clio v6.. ajam, pa se notranjost malo
habic pomoje je avto na evropskem nivoju kar se stylinga tice...sam se stare nacrte glede notranjosti nared pa bo se notr na evropskem nivoju.
Sam une sobe za prat sipe bi pa lahk nekam drugam ruknu
P.S. ce bos rabu kak trak na zgornjem delu sipe (ultrapas) v barvi avta me poklic al pa za tatuje lahk vse zrihtam. Mam uvoznika za folije skor soseda. Kakih 20% dobim od nabavne cene.
LP Milan
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Odlicno.Po tanovem imamo v sloveniji prvo formulo.Kako bi ji dali ime? Habbich dej malo razlozi kolk penezov si zmetal za tele zadeve? Ves kva moras zdj se nastelat?Na nosu avta en velk plug pa ojacat brisalce da bejbe meces dol k se bojo limale.
habic glede kljucavnic ti recem samo eno : kombinacija morje + muska v avtu + pijaca = prazen akumulator (zjutri pa hoces avto odpret pa negre) :D to je edino sranje - jst sm mel na prejsnjem avtu centralno vezano na poseben suhi akumulator or UPS-a (una kurba za racunalnike k stroma zmanjka). Taka mala kocka je 15x10x10 cm pa sm mel zvezan gor posebi alarm pa centralno tak da tud ce bi kdo vlomu v avto pa klemo magar dol vzel bi se zmeri alarm cvilu. Fukis zadeva ce mas musko v avtu ker je neodvisn strom od originalnega akumulatorja.
LP Milan
men se je pa tak fajn zdel k sm mel osvetljene spegle, se je neki za njimi kresalo pa nisem vedu ka je to hmmm....zdj pa vem zaka je bil akumulator zmeri prazen :D
jao habicu,