predelava ma?ine za twingota
-
modriDIRKAC
Re: predelava ma?ine za twingota
se ni vredn jebat sem se jaz ze dost pozanimu...filter pa avspuh (zadnji del) ne data NIC, ce vzames ven katalizator sicer neki prdobis sam tot ropota da se ne mors vozt (sm probu) racunalnika se ne da programirat odmicna gred za ta motor pa sploh ne obstaja...tko da ti ostane edino da zamejas izpusni kolektor pa se to za ceno cca 100 k sit ne da ne vem kaksenga efekta...jebi ga osnova je neprimerna za tuning...rajs menji masino ce se mislis spuscat v take predelave....outsider napisal/-a:oj! imam twinga 1,2 in me zanima kaj moram naredit da bo ?el avto hitreje
Lp Tomaz
Moje skromno mnenje je, da se tak avto pusti takega kot je. Ni namenjen vecjim hitrostim cez drn in strn, in glede na to, da bi bilo potrebno veliko prevec spremeniti na avtomobilu, da bi bil hitrejsi in pri tem vsaj enako varen...
"She just CAN't DO it captain..."
Drugace pa, turbo/kompresor/(sele nato cip), kolektorji, glava, izpuh...
"She just CAN't DO it captain..."
Drugace pa, turbo/kompresor/(sele nato cip), kolektorji, glava, izpuh...
Sej se da tud s Twingotam dost hiter pelat (za tak avto). Moj gre po ravnini brez vecjih problemov malo cez 180km/h.
Navhrib se zacne sicer precej upocasnjevat, ampak =biga, tko pac je.
Po lokalnih in regionalnih cestah, lahka pa z 16V masino (75HP) marsikoga 'pocis dol'.
Res pa je, da mam 16V masino not, kar je plus. Mam pa tud QuickShift menjalnik, kar pa ni tako velik plus za dirjanje.
Navhrib se zacne sicer precej upocasnjevat, ampak =biga, tko pac je.
Po lokalnih in regionalnih cestah, lahka pa z 16V masino (75HP) marsikoga 'pocis dol'.
Res pa je, da mam 16V masino not, kar je plus. Mam pa tud QuickShift menjalnik, kar pa ni tako velik plus za dirjanje.