sprint diesel
sprint diesel
Zanimajo me vase izkusnje z nafto omv sprint diesel. Imam obcutek, da mi motor cist drugace lavfa s to nafto kot pa s prejsnjo.
Clio II 1.4 RT
Laguna II Grandtour 1.9 dci 88kW DYNAMIQUE-Navi
Laguna II Grandtour 1.9 dci 88kW DYNAMIQUE-Navi
-
etore
debata gor dol. dejstva so taka da ze prejsna nafta je bila 100% boljsa kot petrolava ta pa je to razliko se povecala. motor ma mirnejsi tek bolj je tih in veæ km se naredi z isto kolicino goriva. na petrolu sem tankal 2x poln tank da sem sprobu kolk mam porabe. in sem jo mel 6,7. z staro omv 6,4 z novim 6,2. vrjamte al ne sam z 73l naredim 1200km+. stalno ista relacija. petrolu dobavla texaco goriva omv pa nekdo drug sam nevem tocno.
- SkratBolfenk
- Kraj: Zagorje ob Savi
to je spet vse sam v glav js pravm... pac podzavestno vozs pod mansimi obrati in prsparas tiste 2 deci na tank ... pa se oh in sploh dobr slis d mn pokur
js ce se le da tankam na omv in to ze skoz...ne gleda na to kasno reklamo delajo..
pa ce se trudjo dajat neke reklame...da bi imeli profit..naj dajo 1cent nizjo nafto ce majo jajca... p bojo mel ful vec prometa
js ce se le da tankam na omv in to ze skoz...ne gleda na to kasno reklamo delajo..
pa ce se trudjo dajat neke reklame...da bi imeli profit..naj dajo 1cent nizjo nafto ce majo jajca... p bojo mel ful vec prometa