mal za hec malo za res, mogoce se kdaj uresnici. vrjetno je ze komu kdaj dopizdilo bocno parkiranje brez servo volana. pa sm prsu na idejo ce bi dav v petko od cliota 1 servo volan. pa me zanima ce mogoce pase volaski drog od r5 na volansko letev od cliota1. glede sirine volanske letve je pa pomoje zlo podobn, pa nosilci vrjetno niso tko napacni da nebi kar direkt pasal.
a je kdo ze mev s tem opravka. hvala za vse nasvete ze v naprej
servo volan
-
Gost
Re: servo volan
jas sem imel renault 5 1.4 in not servo volan sem pa mel od clota motor not ne 1.4 enery pa je tako lepo delalo ce bos rabo servo in letev povej mam vse komlet samo namotiras je pa vse komlet od ado z cena 100eur za forumcematejpurgar19 napisal/-a:mal za hec malo za res, mogoce se kdaj uresnici. vrjetno je ze komu kdaj dopizdilo bocno parkiranje brez servo volana. pa sm prsu na idejo ce bi dav v petko od cliota 1 servo volan. pa me zanima ce mogoce pase volaski drog od r5 na volansko letev od cliota1. glede sirine volanske letve je pa pomoje zlo podobn, pa nosilci vrjetno niso tko napacni da nebi kar direkt pasal.
a je kdo ze mev s tem opravka. hvala za vse nasvete ze v naprej
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Re: servo volan
servo sux...ce misles za parkiranja ok sam glede voznje je pa totalna beda...jaz imam 185 gume gor pa je cist lahek volan,mogoce zaradi motorja sam k sem vozil gtt je volan trd kot pri kartu...tko vsaj dobis povratne informacije... da je imela raider pa baccara servo pa nism vedu.gtt ga nima
- matejpurgar19
Jest bom dajau servo notr samo pride tud 1.4e motor zravn. pol je pa se problem glede nosilcev motorja, ker se ti nosilci od 5ke ne obnesejo, ker nemors pumpe prisraubat ker je glih tam nosilc motorja, in mors dat zgornji visec nosilec motorja od cliota, pol pa se zadnji nosilec more pridt od cliota, ker se ti nebo servo letev srecala z nosilcem!
Pa veliko srece pri montazi!
Lp
Pa veliko srece pri montazi!
Lp
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V