Laguna by > | S a S o | <
Uf- o tem pa res nisem razmisljal. Ceprav se mi dopade model od novejse Lagune...DragR napisal/-a:Da spredi naredis novejsi model rabs predelat samo konektorje na luceh drugo samo prestavs.Je pa res da je drago to ja
Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!
Prvo se opravicujem da nisem nic odgovoril, ampak se enostavno z Lagunom nic bistvenega ni dogajalo. No sedaj sem KONCNO tudi jaz docakal alu platisca, sicer niso taksna kot sem najprej nameraval ampak tudi ta so mi vsec...ervin99 napisal/-a:eno vprasanje:kaj pomeni MB-SPSP-1 stara pravda stranka prava?
![]()
MB-SPSP-1 -prav si predvideval. Kzvd lahko kot klub na probleme samo opozarja, kot stranka pa lahko tudi kaj dejasko naredimo-seveda pridemo v parlament... tako da spremljajte letosnje in veseli bomo vasega glasu- konec EPP
Naj povem da so slike zacasne- slabe, in takoj ko bo cas bom naredil boljse, avto bom spucal, te pa so bile narejene se isti dan ko sem montiral felge in gume (Bridgestone Turanza ER 300 225/45/17)...
Moram povedat da je razlika v voznji zelo velika- najbolj se to obcuti, da avto ni vec tako poskocen kot je bil z 205/55/16- in to me najbolj moti+ vecja poraba... ampak za lepoto je treba potrpet
aja- pa ksenon luci so dobile se sobe za ciscenje stekla- upam da bo to zadostovalo. (slike sledijo)
danes smo tudi homologirali auspuhe tak da nebi kdo kake registrske hotel dol jemat...
jaz mislim da sem s predelavami zakljucil- predlogi kot so temnenje sip in nizanje avta odpadejo predvsem ker ne zelim izgubiti udobje ki mi ga Lagun nudi, pa zaradi osvetlitev ni smiselno temniti sipe- zakaj boste videli kasneje ko bom zadevo poslikal...
iscem oz. kupujem se en komad belega smerokaza na vratih + 1komad srebrni napis. Tako da ce kdo ve za kako razbito laguno bom vesel ce mi to sporoci, sicer pa moram malo avto.net pogledat...
ker sedanji oranzni smerokazi mi niso prevec vsec pa tudi crn napis 1,9dci bi bil lepsi ce bi bil srebrn...
Platisca so Brock crna

se en taksen komplet bi rabil ker na sopotnikovi strani ga ze imam-taksnega:

Zadnjič spremenil sasojug, dne 16 Apr 2008, 23:02, skupaj popravljeno 2 krat.
Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!
ta komentar bo treba 2x pocasi prebrat:[KEKEC] napisal/-a:Platisca so mi lepsa kot pa sam avto!
Sam avto, brez platisc tudi meni ni vsec. Sama platisca, brez avta pa tudi nimajo smisla (ceprav so lepa)
da ne bi imel samega avta brez platisc pa skrbijo varnostni vijaki...
Toti initiale napis pa zgleda hudo, to bi jaz tudi mel...
Felge dobr zgledajo, pasejo.
Izpusne...hmm, podobne so originalnim dvojnim, ki se tudi dajo nabavit.
Si razmisljal o kromiranih kljukah za odpiranje vrat? Oziroma o celem krom paketu (notranje kljuke in rocica menjalnika)? Kaj pa menjava sedezev, ce bi staknil kaksne iz Dynamique opreme - delno usnje, bi blo ze posteno seksi...
Si razmisljal o kromiranih kljukah za odpiranje vrat? Oziroma o celem krom paketu (notranje kljuke in rocica menjalnika)? Kaj pa menjava sedezev, ce bi staknil kaksne iz Dynamique opreme - delno usnje, bi blo ze posteno seksi...
ja napis Initiale- sem zal dobil samo enegasLOVEnec napisal/-a:Toti initiale napis pa zgleda hudo, to bi jaz tudi mel...
vec novih slik pa je na
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?p=233488