clio dci chip tuning
Ja cist mozno da je kaj zaj. Najbrs se se zmer z orginalnim programom vozis.jotko napisal/-a:ne vem kaj je z mojmu narobe.
mogoce se cipiranje sploh ni instaleralo al je pa on kej narobe naredu da ni dau taprav program...
lp
Dejan
A ne obljublajo 82KM?d_leonit napisal/-a:Ja cist mozno da je kaj zaj. Najbrs se se zmer z orginalnim programom vozis.jotko napisal/-a:ne vem kaj je z mojmu narobe.
mogoce se cipiranje sploh ni instaleralo al je pa on kej narobe naredu da ni dau taprav program.... Pelji nazaj pa rec da naj ti se enkrat nalozi tisti program, ter da naj ti ga da se na valarje..tako bos pa potem res vedel ce je kaj od tistih obljubljenih 95hp
.
lp
Dejan
Kaj pa potem pridobis, ce se sobe menjas?d_leonit napisal/-a:Ja, da se navit na 95hp ker ima intercooler od 100hp cliota, ter najverjetneje sobe od 65hp cliotajotko napisal/-a:imam zadnji model storia ki ima motor noter ze od clio3 50KW in tega se da baje navit na 95KM(65hp model je brez intercoolerja)
Mene tudi mika, a bi sel cipat. Imam pa cliota 82KM serijsko in bi ga dal torej na 100KM. Bojim se kako bodo zdrzali vsi deli od turbine, sob (vecji pritisk), do sklopke itd...
Avto ima 140000km, je pa lepo vozen, nikoli hladen teran.
Menjani jermeni pumpa, pri 111000km, tudi sklopka cela pri 138000, plus ostale drobnarije, kot so olje, lezaji, koncniki, bremze, diski.
Skratka, skepticen, da mi potem turbina recmo ne gre, ker je se original.
Menjani jermeni pumpa, pri 111000km, tudi sklopka cela pri 138000, plus ostale drobnarije, kot so olje, lezaji, koncniki, bremze, diski.
Glede same turbine nc bat, ker ne bo nc vecji pritisk oz. ostal bo isti kot prej. Edino kar se spremeni je povecanje kolicine nafte v motor oz. vecji pritisk. Zato tudi avto bolj kadi po "cipanju" oz. reprogramiranju.Sparkyboy napisal/-a:Mene tudi mika, a bi sel cipat. Imam pa cliota 82KM serijsko in bi ga dal torej na 100KM. Bojim se kako bodo zdrzali vsi deli od turbine, sob (vecji pritisk), do sklopke itd...
Jaz sem menjal 82hp za 65hp sobe pa je avto kadil kot lokomotiva, tako da sem pozneje dal nazaj 65hp sobe. 82hp sobe naj bi imele drugacen kot vbrizga nisem pa siguren. Varjanta je da se menja racunalnik.
lp
Dejan[/quote]
ja sam jst mam cliota ze z tanovim motorjem in inter kulerjem (50KW) tak da bi mogu najdet racunalnik od tanovega cliota (3 model) ce se ne motm?
kaj pa ce bi se dau notr racunalnik od 105KM cliota? bi se to dalo?
lp
Dejan[/quote]
ja sam jst mam cliota ze z tanovim motorjem in inter kulerjem (50KW) tak da bi mogu najdet racunalnik od tanovega cliota (3 model) ce se ne motm?
kaj pa ce bi se dau notr racunalnik od 105KM cliota? bi se to dalo?
ja sam jst mam cliota ze z tanovim motorjem in inter kulerjem (50KW) tak da bi mogu najdet racunalnik od tanovega cliota (3 model) ce se ne motm?jotko napisal/-a:Jaz sem menjal 82hp za 65hp sobe pa je avto kadil kot lokomotiva, tako da sem pozneje dal nazaj 65hp sobe. 82hp sobe naj bi imele drugacen kot vbrizga nisem pa siguren. Varjanta je da se menja racunalnik.
lp
Dejan
kaj pa ce bi se dau notr racunalnik od 105KM cliota? bi se to dalo?[/quote]
Od 105 hp sigurno ne, ker ima ze piezzo elektricne sobe ter variabilno turbino vodeno preko racunalnika. Mogoce bi prisel v postev 85hp racunalnik. Treba probat, vendar mors vedt da je pac tuning drag sport