Avto vergla v prazno "ccccccc"_ne vzge

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Avto vergla v prazno "ccccccc"_ne vzge

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Kot ze naslov pove avto vergla v prazno, ne morm vrjet, vceraj sm sou iz sluzbe vse vzal normalno kot miljonkrat, se prpelem domov brez kakrsnihkoli problemov sparkeram, zjutri bi mogu jit po sefa kot zakleto moj mlincek ne vzge, in pol sm mogu popizdevat v sodelavcovem vti-ju k sam boli pa nikamor negre...
:lol: :lol:

No v glavnem komu jasno kaj bi lahk blo? cok ? ne dobi bencina, ker zju3 je blo mrzl, v glavnem nc jasn, sam avto vergla cist normaln, ccccccccccc-sam crmmm ne nrdi :cry: :cry:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

starter poglej. lahko da se ti je izklopu kabelcek na njemu. tu se je men enkt zgodilu, simptomi so bli pa cist isti ku pr teb.
Sparkyboy

Odgovor Napisal/-a Sparkyboy »

Ce vergla precej lahko (lahkotno) potem je lahko tud jermen odtrgal.
Uporabniški avatar
gagi'd hype

ok, prvo res ne vem kje bi bil kabel za starter, a lahko kdo na hitrco obrazlos?

Drgac za jermen kje bi pa vidu ce je vtrgan?? Sam cudn se mi zdi to ce je vceraj vse normalno delal, sem se prpelu sparkirou, vse cist tko kot miljonkrat, sam zju3 ne uzge... :? :? Drgac pa recimo da lahkotno vergla, samo prej ga je zatreslo samo ob trenutku ko je vzgal, v glvnem ne vem ce je glih to ker ne vergla res uno hitro, ampak normalno :?
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Duli

Odgovor Napisal/-a Duli »

sej pr men se je tut taku zgudlu, da ko sm ga ugasnu je prej normalno delu pol pa ni vec hotu uzgat. kabel je pa na spodni strani starterja, sm bos mogu dt avto na dvigalko da bos lazi vidu.
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

jermen, ko pogledas na levi strani motorja, sam kteri naj bi se utrgau, zobati? uff, mozno

kabel ki gre od akku do starterja poglej, pa maso
pac use kable, debelejse ki se potikajo tam uspodi
Uporabniški avatar
bomb0
Kraj: Savinjska

Odgovor Napisal/-a bomb0 »

Men je bil cist isti simptom. Rezultat - utrgan zobati jermen. Posledica - menjana masina. V bistvu se cuje tako, kot da bi ga verglo brez bencina.

Upam, da ti je sam tisti kabel dol pado, za kterga ti govorijo...
Clio 1.2 BEBOP; motor: E7FH708
Slika
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Avto vergla. Motor vrti. Torej kabli in razno ostalo sranje okoli starterja odpadejo. Jermen bi lahko sel, to je res. A pozabljate, da je zadnje dni spet mraz zjutraj. Ze standard je, da je v takem primeru vzrok senzor pozicije, senzor nulte tocke ali kakorkoli mu ze kdo rece. Ce bi avto porinil, bi najverjetneje vzgal.
LP, Samojed
Uporabniški avatar
bomb0
Kraj: Savinjska

Odgovor Napisal/-a bomb0 »

Pa se ena prakticna: Preden nisi 100% PREPRICAN, da se ni utrgal zobati jermen, ga niti 1x vec ne poizkusi vzgat. S tem da ga vzigas ob utrganem jermenu delas samo veliko, veliko skodo...

to so moje (draga sola) izkusnje
Clio 1.2 BEBOP; motor: E7FH708
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Ja no prepozno prebral, ampak smo sli probat avto porint, v glavnem avto ni vzgal, ja no vzgal je ampak takoj ugasnu, potem pa sm ga probu na kljuc in vzge v stilu ccbrummmm.. in laufa recimo sekundo potem ugasne, js sm skor preprican da jermen ni ker sem ga v jesen pred prometno zamenjal, in je nov noter recimo 15k km v glavnem je nemogoce, in tud mislim da me nebi cez noc ga odtrgal, ker sem se cist lepo prpelu parkeru avto zjutraj ko sem ga pa probal vzgat ni cisto nic pocilo ali karkoli zaropotalo sam ccccc, sej vete :cry:
Slika
Uporabniški avatar
flashridr
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a flashridr »

Pri meni je bil tak simptom ko mi je sla varovalka od benc pumpe. Preglej varovalke v motornem prostoru. Pa se resetirej racunalnik.
LP
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Uporabniški avatar
sal3

Odgovor Napisal/-a sal3 »

Mel podobne probleme 2 mesca nazaj. Kriv je bil pa slab stik na konektorju benz pumpe. Poglej in porocaj :wink:

LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Jz sm mel na mojmu 16vju isto tezavo, sam da je men sred voznje crknu. Napaka: skurjen + na bencinski pumpi in je ocitno kratek stik delal. Poslusi ce ti bencinska pumpa zalaufa ob kontaktu, ce ti pol je neki druzga. Pa probi ce avto dobi iskro ?
Uporabniški avatar
gagi'd hype

tocno tistega zvoka ob kontaktu ni ko nrdi tak potiho bzz, ja tega ni, no fajn se mi je zdel da jermen nesmeje bit. :D

drgac pa varovalke niso, mogoce je kje kontakt spodaj... Kak pa bi lahko sprobu ce je benz pumpa se dobra, tak da nebom meju vse pol bom pa pogruntu da je en kablck zjeban... :)
Slika
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

pumpo mas na cliotu za 10min zuni, odvijes pod zicom plastiko okroglo, pred tem izklopis konektor in vse skupi potegnes ven. Se prej pa poglej varovalko tam pri posodi za vodo (za brisalce). Sem cez lukno zapelu pa mi je sla varovalka, ker je bla zicka na pumpi skurjena. Verglalo je sam vzgalo ni ker bencina ni blo. Tko da ce ni varovalka, poglej pumpo, sej to mas hitr zuni. Se prej pa preveri tudi rele za pumpo, ki ga najdes v posodi plasticni pred levim amortizerjem. :D
Odgovori