No v glavnem komu jasno kaj bi lahk blo? cok ? ne dobi bencina, ker zju3 je blo mrzl, v glavnem nc jasn, sam avto vergla cist normaln, ccccccccccc-sam crmmm ne nrdi
Avto vergla v prazno "ccccccc"_ne vzge
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Avto vergla v prazno "ccccccc"_ne vzge
Kot ze naslov pove avto vergla v prazno, ne morm vrjet, vceraj sm sou iz sluzbe vse vzal normalno kot miljonkrat, se prpelem domov brez kakrsnihkoli problemov sparkeram, zjutri bi mogu jit po sefa kot zakleto moj mlincek ne vzge, in pol sm mogu popizdevat v sodelavcovem vti-ju k sam boli pa nikamor negre...
No v glavnem komu jasno kaj bi lahk blo? cok ? ne dobi bencina, ker zju3 je blo mrzl, v glavnem nc jasn, sam avto vergla cist normaln, ccccccccccc-sam crmmm ne nrdi

- gagi'd hype
ok, prvo res ne vem kje bi bil kabel za starter, a lahko kdo na hitrco obrazlos?
Drgac za jermen kje bi pa vidu ce je vtrgan?? Sam cudn se mi zdi to ce je vceraj vse normalno delal, sem se prpelu sparkirou, vse cist tko kot miljonkrat, sam zju3 ne uzge...
Drgac pa recimo da lahkotno vergla, samo prej ga je zatreslo samo ob trenutku ko je vzgal, v glvnem ne vem ce je glih to ker ne vergla res uno hitro, ampak normalno 
Drgac za jermen kje bi pa vidu ce je vtrgan?? Sam cudn se mi zdi to ce je vceraj vse normalno delal, sem se prpelu sparkirou, vse cist tko kot miljonkrat, sam zju3 ne uzge...
Avto vergla. Motor vrti. Torej kabli in razno ostalo sranje okoli starterja odpadejo. Jermen bi lahko sel, to je res. A pozabljate, da je zadnje dni spet mraz zjutraj. Ze standard je, da je v takem primeru vzrok senzor pozicije, senzor nulte tocke ali kakorkoli mu ze kdo rece. Ce bi avto porinil, bi najverjetneje vzgal.
LP, Samojed
- gagi'd hype
Ja no prepozno prebral, ampak smo sli probat avto porint, v glavnem avto ni vzgal, ja no vzgal je ampak takoj ugasnu, potem pa sm ga probu na kljuc in vzge v stilu ccbrummmm.. in laufa recimo sekundo potem ugasne, js sm skor preprican da jermen ni ker sem ga v jesen pred prometno zamenjal, in je nov noter recimo 15k km v glavnem je nemogoce, in tud mislim da me nebi cez noc ga odtrgal, ker sem se cist lepo prpelu parkeru avto zjutraj ko sem ga pa probal vzgat ni cisto nic pocilo ali karkoli zaropotalo sam ccccc, sej vete 
-
Gost
- gagi'd hype
-
Gost
pumpo mas na cliotu za 10min zuni, odvijes pod zicom plastiko okroglo, pred tem izklopis konektor in vse skupi potegnes ven. Se prej pa poglej varovalko tam pri posodi za vodo (za brisalce). Sem cez lukno zapelu pa mi je sla varovalka, ker je bla zicka na pumpi skurjena. Verglalo je sam vzgalo ni ker bencina ni blo. Tko da ce ni varovalka, poglej pumpo, sej to mas hitr zuni. Se prej pa preveri tudi rele za pumpo, ki ga najdes v posodi plasticni pred levim amortizerjem.