ESPACE tednik
ESPACE tednik
Ali je kdo gledal tednik na SLO1 okvara ESPACE zaribavanje motorja! Kako komentirate to! Govora je bilo samo o 2.2dci imel pa sem isti problem pri 1.9dci
Re: ESPACE tednik
Kriza !!!
Meni zadeva ni vsec,ker sem pac pristas renaulta sam vse pa zgleda precej bolj grdo kot je res.Ko se enkrat stranke obrnejo na medije zna biti za znamko dvorezen mec.Ni mi jasno zakaj teh zadev ne postimajo na servisih.Ce se napake pojavlajo na istih motorjih potem gre za tehnicno oz konstrukcijsko napako.Tega pa ne priznajo,ker to pomeni upoklic vseh.Sam ce prodajas krs moras potem tud pozret posledice.Sicer pa kdo bo potem se kupil avto te znamke,ce ga enkrat nategnejo.In to se dogaja sedaj,ko na trg lansirajo novo generacijo avtomobilov in motorjev??Meni se zdijo na Renaultu zelo togi in neprijazni do stranke.Sicer zaradi parih ljudi trpi cela znamka.Imam pa eno razmisljanje:Ce so se kvarli 2,2 dci motorji zakaj so jih menjali z istimi.Zakaj strankam niso ponudli 2,0 ali 2,5 dci motor,ki se ne kvarta.Skoda se mi zdi,ker vem,da delamo dobre avtomobile,potem pa nesposobni ljudje na servisih vse zjebejo.Se pa po mojem misljenju to dogaja odkar Reno lahko kupis v vsaki vasi in je lahko skor vsak faliran mehanik pooblascen za to znamko.
To sm se tud sam spraseval, zakaj ne dajo raje 2.0, sej neke razlike, kar se placevanja zavarovalnine in tega, lih nirogi2 napisal/-a:Imam pa eno razmisljanje:Ce so se kvarli 2,2 dci motorji zakaj so jih menjali z istimi.Zakaj strankam niso ponudli 2,0 ali 2,5 dci motor,ki se ne kvarta.
Je pa res, da Renault ni edini, ki ima nesposobne ljudi na servisu.
Kok pa je star avto pa kok km masMARKOD napisal/-a:sam imam isti motor... zaenkrat lezaj se ni sel.....
imam pa cel kup drugih problemov.. turbina, cel kup senzorjev, pedalka za gas...
sodelovcu z istim motorjem pa je odpovedal lezaj na gredi
drugace sva pa imela iste probleme samo kar ima on malo vec km... zdaj sej vem kaj me caka....
Ja to pa vrjemem ....ce neves kaj te caka ..in se nemores odpravit nekam dlje....MARKOD napisal/-a:je letnik 02 velsatis.. ma pa 138000 km, no sem mislu zamenjat za 2,0 turbo pa nevem kaj naj naredim ker mi je voznja res vsec... samo ce pa nevem kdaj mi bo kej odpovedalo in kdaj nebom spet domov prisel z avtobusom me pa res vse mine
za 2,0 pa vem, oce kupil tanovo laguno 2,0 dci pa ze prvi mesec prizigale napake na zslonu ...tko da ....nevem kaj bo s tem renoultom..
Sicer ne pase ravno v to temo a vseeno, ravno danes sem peljal avto na servis (megane 07 letnik). Avto je nov, sedaj ga imam sicer ze 4 mesece in sem prevozil 4.998 km. V kabini sem imel cuden vonj, pa sem si zadevo malo bolj ogledal (prevohal) in sem imel obcutek da mi pusca dizel. Peljem na servis in so avto danes takoj notri obdrzali. Je pa sel dovod goriva. Iztecene nafte pa ni bilo pod avtom, ker ima spodaj zascito in peno ravno zaradi tega. Je pa to skoraj serijska napaka. Me prav zanima kaj bodo do jutri ugotovili in uredili.
The Prosecutor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
1.5 DCI. No, avto sem ze pripeljal domov. Ocitno je bila napaka samo v lajtngi za povratni vod. Odvecna nafta, se stece nazaj in ponovno vbrizga v motor. Pravi da so zamenjali (stare, mi je kazal) tako da zaenkrat zaupam da so res zamenjali in da bo v prihodnje ok. V nasprotnem primeru pa bomo malo razmislili in kaj drugega kupili.
The Prosecutor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.