ventili NUJNO

Kotiček renojevih starodobnikov
robix16v
Kraj: koper

ventili NUJNO

Odgovor Napisal/-a robix16v »

me zanima ce ma kdo za prodat ventile od 16v sm lih koncal sestavu komplet na novo masino in z mojo sreco sm dodu serijsko slab napenjalec (ko sm zaverglal mi je preskocu in mi stolku ventile ) rsbm se informacijo ce se da dobit tesnilo glave posebej in kolko je cena hvala
je res da je stara ma je res da je ze odplacana RENAULT19 1.8-16V
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Pa sej se dobijo v trgovini z rezervnih delih. Tam okoli 5eur je komad, vsak teflon pa okoli 1eur.
robix16v

ClioOwner napisal/-a:Pa sej se dobijo v trgovini z rezervnih delih. Tam okoli 5eur je komad, vsak teflon pa okoli 1eur.
ne jst sm ze gledal in je vsak 12 eurov ampak 12x16=haaaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Hm mozno, da za 1.8 16v je drazje. Js sm za svojega Cliota dau 5eur ventil in 1eur teflon, ko sm menjau ventile, ker je en puscau olje.
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Jest ti loh prodam kompletno glavo+tega da je obdelana ce zelis.Loh ti pa tud sam ventile zrihtam.
Slika
robix16v

BeaM_X napisal/-a:Jest ti loh prodam kompletno glavo+tega da je obdelana ce zelis.Loh ti pa tud sam ventile zrihtam.
me zanima komplet glava sm mi povj ceno pa kj je obdelano HVALA
TURBO16V

Odgovor Napisal/-a TURBO16V »

Jst mam tud ene par kompletnih glav doma, ce te zanima.
robix16v

TURBO16V napisal/-a:Jst mam tud ene par kompletnih glav doma, ce te zanima.
ma sm se osredu na ventile sam dokler ne raztavim ne vem katire in ne kolko
TURBO16V

Jst ti dam celo glavo za 30 eurov, mislim da je pametna cifra.
robix16v

TURBO16V napisal/-a:Jst ti dam celo glavo za 30 eurov, mislim da je pametna cifra.
ma kj so ventili kj zviti ?
TURBO16V

nic ni zvito, glava je ok, ventili ok.
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Jz mam eno vprasanje bom kar tle vprasal... Zanima me kako si lahko dodal slab napenjalec, ker sem ravno danes pr seb stelal pogonski jermen(bil je cist losan :shock: ), in se sponar lepo rocno naspona... Zdej ne razumem kako je lahko napenjalec slab ce se rocno stela? Sprasujem zato, da ce je mozn da sm kej zajebu al pa karkol k sm napenjalc premaknu, da ne bo se men use pokrivl :?
Slika
robix16v

DragR napisal/-a:Jz mam eno vprasanje bom kar tle vprasal... Zanima me kako si lahko dodal slab napenjalec, ker sem ravno danes pr seb stelal pogonski jermen(bil je cist losan :shock: ), in se sponar lepo rocno naspona... Zdej ne razumem kako je lahko napenjalec slab ce se rocno stela? Sprasujem zato, da ce je mozn da sm kej zajebu al pa karkol k sm napenjalc premaknu, da ne bo se men use pokrivl :?
ma meni je pocu vijakec ki drzi sponer da se ne more zavrtet (sponer ma luknjico ) tako da sm kome kasneje opazu da pri tem sponer ni mez krivde pri vsem tem sam obvezno mores zavrtet pvo par krogov na roke preden upalis da vidis ce je tocno u fazi in da se sponer lepo uleze
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

vem ker vijak misls. Kaj in un glavni vijak na 16 kljuc ni zadrzal sponarja pol? :shock: Drgac pa to sprasujem zato, ker pac odmicne so se malenkost premaknile ko sem jermen malo nategnil in zdaj ni cist isti zvok motorja vec :? Kar en tak prizvok se slisi ki sem ga ze pri veliko ventilarcah slisal, vendar prej ga pa nisem mel :? Cudno se mi zdi da bi se tok poznal, ker sem ga res samo malenkost premaknil ker je bil prevec losan... http://www.youtube.com/watch?v=PZuMJfGi3Hk Evo TOCN TKO mi zdej laufa, prej ni blo unga "zvrgolenja" zravn ce veste kaj mislm?
A se komu tle tko laufa? Prej je pa laufala tkole, se lepo slis da ni unga prizvoka http://www.youtube.com/watch?v=RqpwKogC ... re=related
Slika
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

Kuko ti je pa lah use ventile povil?? :shock: Dej ti naprej svece zategn, glavo doluzam... pa probej vsak prostor posebej, vodo not natoc k so vsi zaprti in ni nujno de so vsi ventili poviti. Pobruss sedeze ventilov, skup sestavs, zamenas povite in toj to :)

Dragr, ce je jermen prevec nategnn zacne tult, posebn zvok, ma slis se ga no... Jermen itak ne sme bit tok prtegnn dej trd k kamn.
Odgovori