Poliranje prask

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
dizl

Odgovor Napisal/-a dizl »

Sicer ne spada v to temo, a vseeno - kako bi se dalo spolirati vetrobransko steklo ? Imam namrec majhen ris v dolzini cca 20 cm od brisalca ?

A je to mozno s cim spolirati?

LP
Uporabniški avatar
dynamic

Odgovor Napisal/-a dynamic »

Kaj nobeden ne pozna nobenga ki kvalitetno polira avtomobile.Aja primorska regija. Hvala.
janezz31c
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a janezz31c »

dizl napisal/-a:Sicer ne spada v to temo, a vseeno - kako bi se dalo spolirati vetrobransko steklo ? Imam namrec majhen ris v dolzini cca 20 cm od brisalca ?

LP
Valda da se da spolirat sam najprej zbrusis s finim brusnim papirjem (1000-1200), nato z najfinejsim (2000) in nato spoliras s pasto za plexi-akil, ki jo dobis v obiju ali bauhausu tuba pride okoli 10 eur
Senik
Uporabniški avatar
iztok.g
Kraj: močvirje

Odgovor Napisal/-a iztok.g »

janezz31c napisal/-a:
dizl napisal/-a:Sicer ne spada v to temo, a vseeno - kako bi se dalo spolirati vetrobransko steklo ? Imam namrec majhen ris v dolzini cca 20 cm od brisalca ?

LP
Valda da se da spolirat sam najprej zbrusis s finim brusnim papirjem (1000-1200), nato z najfinejsim (2000) in nato spoliras s pasto za plexi-akil, ki jo dobis v obiju ali bauhausu tuba pride okoli 10 eur
NO TO BI PA RAD VIDEL :shock:
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

sva se dva, jst mam tud orng rajso na sipi zarad brisalca, sam mi se na misel ne pride da bi su brust sipo, da nebi se kej poslabsu, sam kukr sm jst slisu, se ne priporoca brusenje in poliranje vetrobranskih stekel
Uporabniški avatar
iztok.g
Kraj: močvirje

Odgovor Napisal/-a iztok.g »

PA SE TOLE : TISTMU K RATA SPOLIRAT SIPO (PREDNJO ALI PA ZADNJO) OD RAJS OD BRISALCEV NAPRIMER, MU DAM 100eur PO SIPI DA MI SPOLIRA SE MOJE :D
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
Odgovori