clio dci chip tuning
clio dci chip tuning
pozdravleni!
mene zanima za chip tuning za dci motor clio iz 50kw na 68kw
kak mi to priporocate pa ce je to sploh varno in kak pol trpi avto in pa menjalnik...
pa ce je se kak interesant za chip ker ce sma dva dobima oba 30% ceneje v RSR-u
lepi pozdravi
kak mi to priporocate pa ce je to sploh varno in kak pol trpi avto in pa menjalnik...
lepi pozdravi
Re: clio dci chip tuning
Je varno, ne poznam nobenega, da bi imel zaradi tega kakrsnekoli tezave, pazis kot vedno, da mrzlega ne tiscis v obrate in pocakas kaksno minutko, da se ohladi, ce ga priganjas.jotko napisal/-a:pozdravleni!
lepi pozdravi
Re: clio dci chip tuning
ja. jst sm dau zdej cipirat in folk ne boste verjeli, sploh ne opazm velike razlike! mogoce malo na nizkih obratih bol potegne drgac pa ni to to kar trdijo...
kolega ima istiga cliota k jst sam da on ni dau cipirat pa sma sla mal probat in sma bla skos skupi sploh mu nisem mogu pobegent in se mi zdi da je to cipiranje samo neko nakladanje in bla bla....
kolega ima istiga cliota k jst sam da on ni dau cipirat pa sma sla mal probat in sma bla skos skupi sploh mu nisem mogu pobegent in se mi zdi da je to cipiranje samo neko nakladanje in bla bla....
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
cipiru sm pr rsr-u!
pa reku mi je da pride do izraza po nekje 300-500km prevozenih pa zdej sm jih naredu ze okol 1000km pa to ni to kar bi moglo bit in ga bom jutr poklicu pa prasu kaj je s tem...
ker se mi zdi da clio z 200 navora in pa 95 konji bi mogu letet k raketa...
ce ma kdo cliota 100KM mi naj prosim pove kake pospeske ma.
pa reku mi je da pride do izraza po nekje 300-500km prevozenih pa zdej sm jih naredu ze okol 1000km pa to ni to kar bi moglo bit in ga bom jutr poklicu pa prasu kaj je s tem...
MAl cez 10s od 0-100km/h bi mogu met.jotko napisal/-a:cipiru sm pr rsr-u!
Enigma motorsport
Pa zadost stisnes gas?
ne ne, hec hec. Ti kr pejt lepo nazaj pa objasn stricu kaj je in cesa ni.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več