Ja z konicki nevem kaj je,sej sem napisu da v nizjih obratih se mi zdi da je vec navora, pa da mal bol gre avto.Idin dayno bi loh pokazov kolk v resnici se se pozna na performancu motorja. Ce je kdo zainteresiran da bi pelu avto na dayno, sem pripravljen priskrbet mu kopijo cipa,ker jih mislem u kratkem par nakopirat
No sej jih kar mal na rezervo nakopiri bom vrjetn tut jest tle zravn Pomoje ne bos mel problema znebit se jih, je kr dost ventilarc pa ventilarjev zeljnih moci v nizkih obratih na forumu
Pred kratkim sem zamenjal nosilcke na odbijacih da zdaj lepo stojijo,na novo pofarbal celjusti in menjani so bili sprednji diski in ploscice ter zavorne cevke, zadaj pa zajle in celjusti.
Lepa je taka kot je. Resnicno lepa. Ko gledam tvoj avto se mi kar stozi po moj ventilarci . Ker sem imel oba in R19 16V in Cliota lahko recem, da je 19ka vec avta za manj denarja. Mogoce je malo manj agilna po ostrih ovinkih ampak to definitivno nadoknadi z prostorom in rafiniranostjo po avtocestah (vsaj v primerjavi z cliom). Cuvaj jo, ker tako lepe so res redke!
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."