Ni misljeno zame, gre v enga Audi-ja.Hudega
Sicer pa made by me ! Ni pa se montiran, slike montaze bodo kasneje.
Chip

Palcka je navaden nadometni kanal.Nic drugega.Ledice not cepnes, da vrhovi gledajo malce skozi pokrov.Vsak naredi drugace.Kanal in nacin sta moja ideja, ki jo zdaj uporabljajo.birkoff napisal/-a:Chip kako res naredis to "palcko" v kateri so diodice? Kako pa jih pol na drugi strani povezes? Das zicke ali z onimi "cin-svincnikom" samo crte vlacis? Kolko pa oddajajo diodice toplote? Recimo tak ene 6 rdecih kak si dal zgoraj slike? Je mozno da kak zazgejo, zasmodijo, ce se kje naslanjajo?
Uh sama vprasanja a..
Hvala za odgovore.
Lp
Kak pa jih ozadaj skup povezes.. ? Zicke lotas gor?Chip napisal/-a:Palcka je navaden nadometni kanal.Nic drugega.Ledice not cepnes, da vrhovi gledajo malce skozi pokrov.Vsak naredi drugace.Kanal in nacin sta moja ideja, ki jo zdaj uporabljajo.
Ledice ne oddajajo nobene toplote oz. minimalno.Ce jih seveda teras v normalnih pogojih.Hladijo se ponavadi take reci prek svojih nogic na PCB in to je to.Hladna zadeva, zato jih pa tako obozujem.
Chip
Ja ponavadi zicke, ce soo dosi skupaj se to ni potrebnobirkoff napisal/-a:Kak pa jih ozadaj skup povezes.. ? Zicke lotas gor?Chip napisal/-a:Palcka je navaden nadometni kanal.Nic drugega.Ledice not cepnes, da vrhovi gledajo malce skozi pokrov.Vsak naredi drugace.Kanal in nacin sta moja ideja, ki jo zdaj uporabljajo.
Ledice ne oddajajo nobene toplote oz. minimalno.Ce jih seveda teras v normalnih pogojih.Hladijo se ponavadi take reci prek svojih nogic na PCB in to je to.Hladna zadeva, zato jih pa tako obozujem.
Chip
lp, birk