btw: birkoff: ce imas clia B1 ali B2 potem ni problema, sam ze ima izmerjeno. Drugace pa ti izmeri na licu mesta, 5 min
btw: hertis je sedaj v Rusah (malo iz MB)
R19 mam. Hmm jaz pa sem klical tja, pa je neka punca dvignila pa mi rekla, da so na skerbotovi 8 pa neke zastave majo zunaj.. pa avti so zunaj ker nekje tam nekdo nekaj popravlja baje.. tak mi je rekla.. ?pro2c napisal/-a:ja bojci, povej zakaj se ti je zacela luscit![]()
btw: birkoff: ce imas clia B1 ali B2 potem ni problema, sam ze ima izmerjeno. Drugace pa ti izmeri na licu mesta, 5 min![]()
Najprej se je zacelo pozimi, ko je sipa zmrznila sem cistil steklo z metlico za steklo...potem pa cez nekaj cajta, mi je brisalec zacel pocasi lusct z voznikove strani. Potem je nalepka zacela iz spodnje strani pokat gor.....danes, ko sem se v ljubljano pelal, mi je pa kar velik kos odluscilo zaradi vetra...pro2c napisal/-a:ja bojci, povej zakaj se ti je zacela luscit![]()
btw: birkoff: ce imas clia B1 ali B2 potem ni problema, sam ze ima izmerjeno. Drugace pa ti izmeri na licu mesta, 5 min![]()