Nerabis papirjov! Ker so men tudi rekli da majo luci E oznako pa da mi jih bojo vpisali pa tud nimam nobenga papirja,ker sem jih kupo od uporabnika Pajo85!
se 165741ic napisem kaj so men nrdil... sicr tm stric neki tezil da rabim paperje pa gor p dol da sm kupu macka v zaklu k sm prek neta kupvov ker nimam paperjev in da to nov slo skoz...bla bla.. pol gre pa v luc gledat in je gor E oznaka ( kar naj bi zadostovalo ) ... in rekel da naj mi bo za tokrat... vem pa tut d dizl ni rabu nbenih apperjev... tko da odlocitev je vasa
ok kak pa je pri meni blo glede luci,pri prejsnjem avtu. Namrec menjal sem zadnje luci s temnimi led lucmi ki so imele tudi tole znamenito E oznako. Trgovec v Avstriji mi je reko da ni nic potrebno saj imajo to oznako,vendar na RTI-ju ko sem pa sel vprasat pa so mi lepo povedali,papirji so potrebni ter potrebna je tudi homologacija. In nato sem se zanesel na par taki "pametnih glav" ki so mi rekli saj je E oznaka dovolj ter se vozo.... Pac jaz nisem imel problemov,ker me ni policija dobila,vendar je zarad luci imela probleme sedanja lastnica mojega bivsega avta. Policaj se ji je obeso na zadnje luci in seveda ji napisal kazen....ona pa pac se je te nekak lahko izgovorila in jih morala homologirat. Toliko o tej vasi E oznaki