Laguna by > | S a S o | <

Predstavite Vašega Renault-a
sasojug

Laguna by > | S a S o | <

Odgovor Napisal/-a sasojug »

Tako mogoce je kdo opazil da imam v galeriji ze Cliota, sedaj pa vam predstavljam se mojo Laguno- zadeva je nekje v zacetni fazi, avto se nimam dolgo, dolocene predelave so ze narejene, dolocene so se v planu... Upam da bom v kratkem naredil kaj bolj zanimivih slik, ker to je bilo vse tako na hitro

izpusni sistem- by Dr. Izpuh
Slika
izpusni sistem- by Dr. Izpuh
Slika
Slika
Slika
kit ksenon - by Dr. [KEKEC]
Slika
kit ksenon - by Dr. [KEKEC]
Slika
Zadnjič spremenil sasojug, dne 20 Dec 2007, 23:18, skupaj popravljeno 2 krat.
Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

1.Sajbe temnit
2.Letvice v barvo avta
3. 18col platisca
4.Spustit za kaki cm

:D
Zadnjič spremenil [KEKEC], dne 20 Dec 2007, 01:09, skupaj popravljeno 1 krat.
sasojug

Pocasi...

sajbe se nevem
letvice ostanejo taksne
18 col ne pride v upostev

se cudno da nisi rekel "dol spustit"
Moj odgovor pa je- "ne pride v upostev"
Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ja kaj pa mislis pol se rihtat ce novs tega naredu kar ti je KEKEC predlagu ?

a na dveh slikah si sopu od cliota tablco na zadni p se ti ni dal :lol:

lepa laguna sam js bi prej to naredu kar je blo npisanga d nared sele nazadnje (ce bi se sploh odlocu za to-vrjetno ne) bi su delat auspuh...

ampk vazno da je teb usec :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

jaz bi tudi, dal nazadnje (ce sploh bi) izpuh!
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

nocem bit pameten ampak ce je tale dr. izpuh sm jst dr.kac :S

tele rogovile k ti je naredu zadaj si zgubu par konjev 100%, ce ti je to vredno potem ok. Tud jst sm bil tak in sm na avto z 200 konji naredil isto pizdarijo z avspuhi, hotel sem met levo in desno pa smo naredl take rogovile, rezultat dynorun pa 170hp...

;)
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

sm res... kake cevi pa so to? zgledajo k creva :? pa se vsaj enako kadi iz obeh?
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

kasne 18ke, 19ke je treba dt :D, kot drugo mi pa ni jasn zakaj dajete take auspuhe na dizla pa sam 1.9 je,torej si bl zgubu par konjou kukr pa pridubu
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

croma_man napisal/-a:nocem bit pameten ampak ce je tale dr. izpuh sm jst dr.kac :S

tele rogovile k ti je naredu zadaj si zgubu par konjev 100%, ce ti je to vredno potem ok. Tud jst sm bil tak in sm na avto z 200 konji naredil isto pizdarijo z avspuhi, hotel sem met levo in desno pa smo naredl take rogovile, rezultat dynorun pa 170hp...

;)
kaj se sekirate fantje...vazn je stajling :lol:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Spredi bi jz naredu facelift, ful polepsa avto :P
Slika
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

sori sam kaksni pa so to rori no? pa saj teh slik ko so cevi nebi kazal,ker zgleda je ta doktor izpuh uporabu radiatorske cevi za tale avspuh...adijo pamet...pust laguno tako kot je,dej gor original 17 col feltne,ker vidm da 18 ne pride v postev pa obveznu nazaj original rore in je ne pipej vec,ker karkol bos naredu mam filing da bos zajebou...pa brez zamere
.::TEAM SPIRIT::.
sasojug

evo mene- da odgovorim na nekatere komentarje.

kot prvo naj povem da "predelavo" Lagune- jemljem kot operacijo- v nadaljevanju mojega komentarja pa vam bo bol jasno...

Kar se tice konjev ki sem jih izgubil ne morem komentirat- to bo kaki mehanik bolj vedel. Nikakor pa nisem niti pomislil da bi z auspuhi pridobil kaksno konjsko moc...
Glede voznje nisem opazil da bi avto bil zaradi tega kaj bolj pocasen- vem da gre 160 z lahkoto in to mi nekako zadostuje. Ce zelim prehiteti kaksen avto -tudi ni vecjih tezav, tako da o izgubi konjeve se ne sekiram prevec...

jurcek3 je napisal: " kot drugo mi pa ni jasn zakaj dajete take auspuhe na dizla pa sam 1.9 je"
-->mene pa zanima: na kaksen avto pa po tvoje lahko damo auspuhe in kaksne?

vepar je napisal: "kake cevi pa so to? zgledajo k creva Confused pa se vsaj enako kadi iz obeh?"
-->tako bom rekel: ne kadi se enako, ker se nikomur ne- pa naj bo Porsche, Yugo, Audi, Jumo jet...

Mark: jaz bi tudi, dal nazadnje (ce sploh bi) izpuh!
-->Tudi taksen vrstni red je mozen...

Sploh pa je za dosti vasih komentarjev kriv KEKEC, ker je forsilar in na nek nacin celo grozil, da zadevo dam na internet, ceprav sem bil osebno proti. Moj namen je bil avto naredit po mojem okusu in objavit - on pa je prehiteval... Ne glede na vse skupaj- zdaj je kar je.

86-4PJ: "a kaj pa mislis pol se rihtat ce novs tega naredu kar ti je KEKEC predlagu ? "
-->nic kaj dosti vec- felge, lucke, detajli in nardit fotke kot se spodobi- ne pa to kar sem fotografiral do sedaj- tako da so vsi vasi komentarji vmeseni. Ce bi vam pokazal koncni izdelek dosti komentarjev nebi bilo.

To je glih tako kot da delo kirurga ocenjujete takoj po lepotni operaciji, ko je pacient v povojih in zatecen- dajte mu cas da se rezi in rane zacelijo... Gre za predstavitev postopka operacije od zacetka pa do konca (Nekaj casa so bile na Kanalu A podobne oddaje)

86-4PJ: "a na dveh slikah si sopu od cliota tablco na zadni p se ti ni dal"
-->Vse bomo porihtali- uradno se Laguna nima KZVD tablic ampak Beli Konjske (Ferarrijeve). Ampak kot sem rekel bomo porihtali ko bo cas za to- operacija se ni koncana :D

86-4PJ: sam js bi prej to naredu kar je blo npisanga d nared sele nazadnje (ce bi se sploh odlocu za to-vrjetno ne) bi su delat auspuh...
--> tudi prav. Sem pac zajebal. Ampak zdaj se mi ne splaca auspuhov dol rezat, pa odbijaca flikat... :?

DragR: Spredi bi jz naredu facelift, ful polepsa avto
-->kaj konkretno imas v mislih? Pa pri predlogu imej v mislih da zame avto ni prostor, kamor bi jaz vlagal denar, in da je proracun omejen (namenoma). Od vsakega me bodo zanimali predlogi, ki so enostavni, in ki ne posegajo bistveno v avto, ker nisem modelar, mehanik in nimam casa cele dneve avto bozat...

rok46: pust laguno tako kot je,dej gor original 17 col feltne,ker vidm da 18 ne pride v postev pa obveznu nazaj original rore in je ne pipej vec,ker karkol bos naredu mam filing da bos zajebou...pa brez zamere
-->glede felg bom naredil tako kot si napisal-ostajam pri original dimenziji 17" Auspuhi bodo ostali :cry:
ce bom pa kaj zajebal- pa to nebo prvic in upam da ne zadnjic

Hvala za vse komentarje- iz vsakega se nekaj naucim :lol:
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

je kar je. ce je tebi tako zadeva OK. btk za mnenje drugih, sej se bos ti vozu
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Da spredi naredis novejsi model rabs predelat samo konektorje na luceh drugo samo prestavs. :D Je pa res da je drago to ja :?
Slika
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

86-4PJ napisal/-a:ja kaj pa mislis pol se rihtat ce novs tega naredu kar ti je KEKEC predlagu ?

a na dveh slikah si sopu od cliota tablco na zadni p se ti ni dal :lol:

lepa laguna sam js bi prej to naredu kar je blo npisanga d nared sele nazadnje (ce bi se sploh odlocu za to-vrjetno ne) bi su delat auspuh...

ampk vazno da je teb usec :wink:
Zadnje dve slike sem jaz naredo! :D
Zaklenjeno