Mrk...
Mrk...
Domac PC.
Pritisnem na ON, lucka za power sveti, monitor crn (sleep mode), lucka za disk gori nekaj casa potem ugasne.
Disk zgleda ok, ker sem ga priklopil na drug PC in del, podatki so berljivi.
Any Idea?
Graficna kaput?
Pritisnem na ON, lucka za power sveti, monitor crn (sleep mode), lucka za disk gori nekaj casa potem ugasne.
Disk zgleda ok, ker sem ga priklopil na drug PC in del, podatki so berljivi.
Any Idea?
Graficna kaput?
potem bi kaj piskalo pri zagonu. Povej se katero graficno mas in kater enkran. Mene je enkrat zajebeval en Phillips, ki mi je isto hodil v sleep mode. Nekajkrat sm ga moral totalno izklopit (napajanje, itd.) da je uzivel. Se zdaj mi ni popolnoma jasno kaj je takrat blo
LP
LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
imam podoben problem na enem racunalu
ko si ga prizgal je vse delalo normalno, potem pa ugasne monitor, vcasih se izklopijo se diski (kot bi sel v sleep)
menjal sem ze napajalnik pa ni pomagalo izklopil vse zivo in vse vtaknil ven in not vkljucno s porcesorjem (pregrevalo se ni nic)
pa nic ni pomagalo
nato je kar na lepem spet delal normalno(brez da bi karkoli spreminjal), en teden kasneje je crknil PS port za mis
zaenkrat je gor usb mis in dela
samo malo cvikam ker mi je na prejsnji plati isto crknil ps port, cez cas je pa mosfet odletel
.... je smrdelo po zazganem se dva tedna skupaj
tako da pri meni je kriva plata, pri tebi je lahko enako, ali pa je kaj desetega
menjavaj komponente, da bos videl kaj je, kaj drugega ti ne preostane
ko si ga prizgal je vse delalo normalno, potem pa ugasne monitor, vcasih se izklopijo se diski (kot bi sel v sleep)
menjal sem ze napajalnik pa ni pomagalo izklopil vse zivo in vse vtaknil ven in not vkljucno s porcesorjem (pregrevalo se ni nic)
pa nic ni pomagalo
nato je kar na lepem spet delal normalno(brez da bi karkoli spreminjal), en teden kasneje je crknil PS port za mis
zaenkrat je gor usb mis in dela
samo malo cvikam ker mi je na prejsnji plati isto crknil ps port, cez cas je pa mosfet odletel
.... je smrdelo po zazganem se dva tedna skupaj
tako da pri meni je kriva plata, pri tebi je lahko enako, ali pa je kaj desetega
menjavaj komponente, da bos videl kaj je, kaj drugega ti ne preostane
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
hmmm
dal ram ven - nc ne piska
dal graficno ven - nc ne piska
dal baterijo ven, uin nazaj notri. opa! winsi zacnejo nalagat, slika je...vendar veselje ne traja dolgo:

Pravi, da naj restartam comp, ce se ta napaka pojavila prvic. Restartam in sem na istem kjer sem bil prej - ni slike (sleep mode).
torej any idea?
dal ram ven - nc ne piska
dal graficno ven - nc ne piska
dal baterijo ven, uin nazaj notri. opa! winsi zacnejo nalagat, slika je...vendar veselje ne traja dolgo:

Pravi, da naj restartam comp, ce se ta napaka pojavila prvic. Restartam in sem na istem kjer sem bil prej - ni slike (sleep mode).
torej any idea?