R19 16V by BeaM_X
Dons je blo pa mal destruktive,in zdaj sm ponosni lastnik samo enega avtomobila.
Takole je zgledala ko sm jo dam prpelu (drugace sm jo 4 mesece iskal 16v z petimi vrati) 92 letnik usa mozna oprema, idin klima manka

Po dveh mesecih ko je bil avto ustiman saj mehansko u nulo(komplet novo podvozje+ispuh), pa BUM pa eden vame prletu
Od takrat naprej je pa sluzila kot darovalec organov,se 70 posto njenih delov se vedno vozi po nasih cestah.
Dons smo jo pa dali v razhod:

Eni so delal, jest pa slikov
,drugace povedano men ni srce dal da bi jo razagal

Tkole pa zgleda na kamjonu
Takole je zgledala ko sm jo dam prpelu (drugace sm jo 4 mesece iskal 16v z petimi vrati) 92 letnik usa mozna oprema, idin klima manka

Po dveh mesecih ko je bil avto ustiman saj mehansko u nulo(komplet novo podvozje+ispuh), pa BUM pa eden vame prletu
Od takrat naprej je pa sluzila kot darovalec organov,se 70 posto njenih delov se vedno vozi po nasih cestah.
Dons smo jo pa dali v razhod:

Eni so delal, jest pa slikov

Tkole pa zgleda na kamjonu

ja od avta je ostala samo skolka in pleh,zato jo bol malo zgleda na tovornjaku86-4PJ napisal/-a:kaj to ostane od avta![]()
![]()
Nisem mel dve devetnajstke ampak 4.Nicc0 napisal/-a:caki zdai nic vec jasno..... 2 si mel al kak? povej malo vec o tem
Letos na zacetku leta sem imel 3 naenkrat.
St1: 1.4 wanabe 16v(tud feltnce so ble sam nimam poslikan), moj prvi avto zato je trpel temu primerno

St2: Moja prva 16v, kuplena z namenom da se popravi in ustima takrat zaleteno st1, in seveda z prodajo delov delov priti na pozitivno nulo(kar mi je celo ratalo)
Avto je imel direktni ispuh,od cliota diferencjal,in je res sla kot strela,bla pa je cist zgonena.

St3: 16v wanabe 1.8rti,namesto 16v je bila not 1.8rti masinca in avto je bil res krasen za vozit.8V je zakon

St4: je pa trenutno prevozno sredstvo, ki upam da ne bo sla nikoli od hise,ker je blo cist prevec casa not vlozenega in $

tkole o mojih r19 bl na sirok povedan
Pa vecino delov oz kar se je postimal se seli iz avta na avto,tako da je v sedanji od usake malo.