2006 Renault Clio RS (Uradno!)
Ker je tukaj splosna tema o RS 197, naj povem, da imajo pri Renault-u na servisih ze kar lep cas
, posodobljeno "mapo" (re-map), ki odpravlja tezave zaganjanja (kenguru efekt) motorja, ko je le ta se hladen. Baje je popravljena tudi krivulja navora; ne vem.
Vse lepo in prav, ampak tale odnos Renault-a mi gre pa malo na jetra. V ponedeljek klicem zastopnika in jih okrcam za tole (sploh niso obvescali lastnikov). Poleg tega sem danes v salonu preveril oznako za gorivo na vratcih rezervoarja, kjer se se vedno bohoti nalepka, ki dovoljuje tankanje 95 in 98 oktanskega goriva, ceprav 95 okt. odsvetujejo za redno uporabo. Minus za Renaultsport in nasega uvoznika.
Vse lepo in prav, ampak tale odnos Renault-a mi gre pa malo na jetra. V ponedeljek klicem zastopnika in jih okrcam za tole (sploh niso obvescali lastnikov). Poleg tega sem danes v salonu preveril oznako za gorivo na vratcih rezervoarja, kjer se se vedno bohoti nalepka, ki dovoljuje tankanje 95 in 98 oktanskega goriva, ceprav 95 okt. odsvetujejo za redno uporabo. Minus za Renaultsport in nasega uvoznika.
a jebe se njim zate, k se tega rs-a nis kupu.smile4me napisal/-a:bedarija.....ta verzija je zame popolna, ne verjamem, da lah se lepsga nardijoPancho napisal/-a:Z mesecem novembrom se baje konca proizvodnja RS-a, ker gre v pripravo proizvodnja za restyling verzijo. Smo na prezi za spypics.