APEX ali FK vzmeti?
Pa sej a ni Eibach, FK in Vogtland vse bolj kot ne eno in isto? Kolkr je men poznano se vse tri delajo pod okriljem iste tovarne, sam cene se mal razlikujejo (to bi naj blo priblizn tak kot VW, Audi, Seat, Skoda- podobna kvaliteta, razlicne cene). Lahk, da se motim.
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
nameravam nabavit fedre, sam ne tu pri nas. Ker se mi zdi da majo kar precej zasoljene cene.
Sem malo gledal po Forstingeru, pa pri enem privatniku v Austriji za Vogtland, Weitec, H&R, Funtech. IN so vse znamke okrog 100-150eur!!! se pravi od slabih 24k do 36k no pol pa se delo seveda.
Tam pri nas H&R zelo zelo hvalijo za kvaliteto pa tudi 150eur ni tak dosti. Ma kdo od vas kj od zgoraj nastetega? Ker nevem ce se kateri od teh poseda kot apex (to glih nebi rad, da se mi posede, po moznosti se neenakomerno).
Sem malo gledal po Forstingeru, pa pri enem privatniku v Austriji za Vogtland, Weitec, H&R, Funtech. IN so vse znamke okrog 100-150eur!!! se pravi od slabih 24k do 36k no pol pa se delo seveda.
Tam pri nas H&R zelo zelo hvalijo za kvaliteto pa tudi 150eur ni tak dosti. Ma kdo od vas kj od zgoraj nastetega? Ker nevem ce se kateri od teh poseda kot apex (to glih nebi rad, da se mi posede, po moznosti se neenakomerno).
RENAULT CLIO